Gal eller genial? Mannen får to gjøremålslister tatovert på håndflaten

01/08/2023 11:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Han vil aldri glemme noe igjen.

Alle har sine egne måter å huske å gjøre ting på, noen skriver det ned, noen setter påminnelser på telefonene sine, mens andre er naturlig begavet med et skarpt minne og glemmer aldri.

Men en mann har tatt det et skritt videre og sørget for at han aldri vil glemme og alltid vil ha sin huskeliste nær seg til enhver tid. Han har fått det permanent gravert på seg.

Ved å få tatovert en huskeliste på håndflaten, vil Robert aldri kunne si at han har glemt noe igjen.

Tatoveringen ble laget av en artist ved navn @lukeaashely som delte bildet av den nye tatoveringen med bildeteksten:

"To do list for Robert. Handy hand tattoos. Can't wait to see it in action," som nå har over en halv millioner liker.

Ifølge Mirror har gjøremålslisten fått en blandet mottakelse på sosiale medier, hvor noen sier det er en strålende idé og kaller ham et geni, mens andre er mer skeptiske.

En Instagram-bruker syntes det var en strålende idé, siden han aldri ville få problemer hvis han noen gang fikk demenssykdommen Alzheimers, og en annen sa at han har knekt koden for personer med ADHD.

"Det er faktisk imponerende nyttig," skrev en bruker, mens andre var mindre enn imponert: "Dette er kanskje det dummeste jeg noen gang har sett," sa en bruker, mens en annen skrev:

"Plottwist: Han er venstrehendt og innså nettopp at han ikke kan skrive på den."

"Jeg forstår ikke hvorfor folk skriver på håndflatene. Det vil bare bli gnidd av eller svettet av," skrev en tredje bruker.