Golden retriever får kjeft av eieren - Videoen av hundens reaksjon har gått viralt

04/10/2023 14:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Den lille hunden tok kjeften med stil - og nå deler eieren reaksjonen.

Noen tobente venner kan bare drømme om så mye medfølelse i løpet av livet. Golden retriever Loki fra Melbourne, Australia, derimot, vinner bare hjerter.

Årsaken: Fordi hunden hoppet vilt på eierens besteforeldre, fikk han litt problemer.

En TikTok-video som har blitt sett mer enn 18 millioner ganger viser hundens reaksjon. Loke ser dypt trist ut i videoen mens han sitter foran eieren sin med bøyd hode. Stakkaren ser nesten ikke ut til å våge å heve hodet igjen. Alt dette er selvsagt akkompagnert av trist musikk.

Ikke rart at TikTok-publikummet smelter av medlidenhet ved synet.

3,5 millioner likerklikk og nesten 6000, for det meste trøstende, kommentarer har blitt postet siden 8. mai. Under disse omstendighetene ønsket det amerikanske mediet Newsweek å snakke alvorlig med Lokis eier, Nina Theeuwes.

Hva hadde hun gjort med den 18 måneder gamle golden retrieveren? «Fordi han fortsatt er så ung, prøver vi hele tiden å trene ham, og hopp er en av tingene han absolutt ikke har lov til», forsøkte eieren å rettferdiggjøre overfor den amerikanske avisen.

«Når vi har gjester over, ber vi dem om å ignorere Loke så mye som mulig. Men det resulterer ofte i at de snakker med ham likevel. Vi kan imidlertid ikke klandre dem. Tross alt, hvem kan ignorere en så søt gutt?» sier Theeuwes.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.