Gutten satt seg på utstillingstoalettet: Moren måtte løpe etter våtservietter

Foto: Facebook / Cazzy Wazzy
Foto: Facebook / Cazzy Wazzy
En butikkmedarbeider fikk seg en skikkelig god latter, mens et foreldrepar trolig aldri kommer tilbake til én bestemt butikk.

Azzy Akhtar var her om dagen i en oppussingsbutikk i den engelske byen Glastonbury i sørvest-England for å kjøpe en klessnor, men endte opp med å få en HELT annen handleopplevelse enn hun og kjæresten hadde forventet. 

Det har hun selv avslørt i et innlegg på Facebook , som i skrivende stund har fått 25.000 'likes' og er delt nesten 40.000 ganger. 

Grunnen til innleggets popularitet er at det forteller en morsom historie. 

Paret var ute og handlet med sine tre små barn - J, Frankie og Eliza - da J plutselig måtte 'gjøre en stor avtale'. 

Gutten så seg derfor rundt i butikken og så at det passende var et toalett han kunne bruke.

Foto: Facebook / Cazzy Wazzy

Problemet var at det var utstillingstoalett, men den lille gutten ante ikke, og foreldrene fant det ikke ut før det «egentlig var for sent».

"Jeg gikk for å finne våtservietter og kom tilbake til ham som fortsatt satt der [red. på toalettet] fordi han 'måtte gjøres' og mannen min visste ikke hva annet han skulle gjøre," forklarte Azzy i innlegget. 

"Han var fortsatt på toalettet, så jeg fortsatte å hjelpe til med å tørke av bunnen hans og forklarte [at] toalettene i butikker ikke er ekte toaletter," sa Azzy til et lokalt medie og utdypet

"Han sa at søsteren hans, Frankie, sa at han kunne bruke den. Eliza brydde seg ikke om alt og var glad for å bare leke på de andre toalettene."

I innlegget kan du også lese at «den unge butikkmedarbeideren kunne ikke slutte å le».

Hele den bisarre hendelsen endte med at mannen til Azzy, med en plastpose rundt hånden, måtte hente den stinkende 'gaven' som J hadde lagt igjen fra toalettet.

Foto: Facebook / Cazzy Wazzy

Foto: Facebook / Cazzy Wazzy