Han løper alltid ut med fargestifter i lommeboken: Disse 2 grunnene vil umiddelbart få deg til å gjøre det samme

23/03/2024 06:00

Sofie

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Et lite stykke fargestift kan skape massiv sikkerhet.

Reise byr på eventyr, men også uforutsette utfordringer. To ukonvensjonelle, men effektive reisetriks med fargestifter og blyanter vinner frem, og de løser vidt forskjellige problemer.

De strålende, men også potensielt avgjørende tipsene kommer fra lifehack-nettstedet Karambol.io. Det første trikset involverer en fargestift og er inspirert av en viral historie om Sarah Elrod-Ausbrook.

Selv om dens autentisitet ikke er bekreftet, er essensen å hjelpe barn i nød. Ved å gi et barn i fare en fargestift med et papir, gir du barnet et middel til diskret å signalisere om hjelp.

Denne metoden er naturlig og uproblematisk, da barn finner en trygghet i å få tegne. Det andre trikset, kjent som kritt trikset, har som mål å beskytte lommeboken din mot tyveri.

Det går ut på å legge en fargestift i lommeboken på en slik måte at den stikker litt ut når lommeboken er brettet. Dette enkle tillegget gjør det betydelig vanskeligere for lommetyver å enkelt fjerne lommeboken fra lommen.

Disse enkle, men geniale metodene tilbyr unike løsninger på reiserelaterte utfordringer. Mens sjansen for å møte en situasjon som krever bruk av en fargestift for å redde et barn kan virke lav, illustrerer disse triksene verdien av kreativ tenkning i uventede situasjoner.

På den annen side tilbyr trikset en praktisk og nesten gratis metode for å forbedre sikkerheten til dine eiendeler.

Neste gang du skal pakke for en tur, kan det være verdt å vurdere å legge til et ekstra fargestift på pakkelisten.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.