Han solgte alt han eide: Så tok han en sjanse som forandret livet

01/08/2023 20:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann fra London solgte alt han eide, fløy til Las Vegas og kastet alle pengene sine på et rulettspill på omtrent 50/50. Her er en video som viser hvordan det hele gikk.

Han plukket rødt, i tilfelle du lurte. På den tiden var Ashley Revell 32 år gammel og bestemte seg for at han ville ta en sjanse.

For mange betyr det noe som å søke på en ny jobb, eller ta opp lån for å starte egen bedrift, men for Revell betydde det noe helt annet.

I 2004 kvittet han seg med alt han eide og dro til verdens gambling-hovedstad – Las Vegas – med $135 300 og et veddemål om at han hadde en sjanse på mer enn 50 prosent til å tape. Han festet alt på rødt, klar til å sette seg gjennom helvete.

Hvis han vant, ville han doble sparepengene sine. Hvis han tapte, ville han ikke sitte igjen med annet enn å angre. Selv i den historiske historien til Plaza Hotel and Casino, er det et stort spinn på hjulet.

Revell kom forberedt og tok med seg et helt filmteam.

Det var imidlertid noen tilbakeslag underveis, siden han opprinnelig ønsket å legge veddemålet ned på Hard Rock Hotel, men de nektet å godta innsatsen.

Heldigvis, i Las Vegas, trenger du vanligvis ikke se for langt etter noen som vil ta en innsats.

Ruletthjulet må ha sett ut til å snu seg i sakte film for Revell, men den smerten ble til ekstase da den landet på Red 7. Det betydde at han hadde forvandlet $135.300 til $270.600, (1 368 965 norske kroner til 2 737 930) i tillegg til å få en helvetes anekdote å fortelle.

Etter å ha vunnet veddemålet, brukte Revell noen av pengene til å starte opp et online pokernettsted kalt Poker UTD, selv om det gikk ut av drift i 2012.

Det hele ble filmet for en Sky One-dokumentar som ble kalt Double or Nothing, i tillegg til at Revells historie ble omtalt i en E! spesial kalt THS Investigates: Vegas Winners & Losers.

Det er alltid bedre å være i "vinnere"-delen av slike show. Han ga også inspirasjonen til et show som ble skapt av Simon Cowell, som ble kalt Red or Black? Se om du kan regne ut premissene for det spillet selv. I

disse dager er Revell ikke så mye i offentligheten, men han vil alltid ha minnet om den skjebnesvangre dagen i Las Vegas da han gamblet alt og vant.