Harry og Meghan er ikke velkommen til årets bryllup

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det omtales som årets bryllup i England.

Og gjestelisten er lang når hertugen av Westminster, Hugh Grosvenor skal gifte seg med Olivia Henson. 

Hugh Grosvenor har nære bånd til det engelske kongehuset og er gudfar til både prins William og Harrys sønner, men til tross for det er bare én av de to brødrene invitert til bryllupet.

The Mirror forteller at den tidligere prinsen og kona Meghan Markle ikke lenger vil være velkommen i bryllupet.

En venn av de kongelige brødrene kaller hele situasjonen tragisk, men forteller at Hugh Grosvenor har tatt valget om å unngå at de to brødrenes interne stridigheter kaster et dramatisk lys over den ellers så festlige begivenheten.

"Han skulle ønske de kunne komme sammen igjen, men innser at det er usannsynlig at det vil skje før bryllupet. Han vil unngå at noe overskygger dagen, spesielt for Olivia, og vil ikke at det skal være vanskelig», skal vennen ha sagt til media.

Men kanskje er forsoning ikke så langt unna for Harry og prins William.

Mediene kan melde at en innsider i det engelske kongehuset mener at det ikke er umulig at vi får se Harry og Meghan reise til England for å feire jul med resten av familien.

«Jeg kan ikke forestille meg at Sussex-familien (Harry og Meghan red.) ville avslå en invitasjon til å tilbringe tid med Hans Majestet. Foreløpig er invitasjonene ennå ikke sendt ut.'

Hugh Grosvenor er en forretningsmann og adelig. Han arvet det over 100 milliarder kroner dyre Grosvenor Estate i 2016 samt tittelen hertug av Westminster, og ble dermed også en av Englands rikeste menn.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.