Harry Styles sjokkerer fansen med et nytt hårløst utseende

Foto: Wikipedia Commons / Youtube
Foto: Wikipedia Commons / Youtube
Sanger Harry Styles sjokkerer fansen med sitt nye hårløse utseende.

Superstjernen Harry Styles har skapt mye oppsikt med sin siste opptreden. «Fine Line»-sangeren, kjent for sine ikoniske krøllete lokker, debuterte med et fullstendig barbert hode på U2s Las Vegas Sphere-konsert i Nevada.

Sett blant publikum sammen med skuespilleren Taylor Russell, som han har vært knyttet til siden juni, har Harry Styles nye skallete utseende overrasket fansen og internett.

Transformasjonen, som først ble rapportert av TMZ torsdag, har utløst en bølge av reaksjoner på X, tidligere kjent som Twitter. Fans av den 29 år gamle stjernen har uttrykt alt fra sjokk til forferdelse over hans nye hårløse stil. En bruker beklaget tapet av Harry Styles' hår, og sammenlignet det med U2s Unsolicited Phones-album, mens en annen uttrykte vantro til den plutselige endringen.

Noen fans har til og med humoristisk krevd at Harry Styles unngår offentlige opptredener til håret vokser ut igjen, noe som fremhever dybden av deres tilknytning til hans signaturfrisyre. Til tross for de blandede reaksjonene er ikke alle forstyrret av denne endringen. Noen spekulerer i at det kan bety begynnelsen på et nytt kapittel eller æra for stiler.

Denne spekulasjonen er drevet av sangerens tidligere beslutning om å klippe håret for en ny start. Midt i reaksjonene til fansen har noen påpekt at det er viktigere temaer å diskutere enn Harry Styles' hårklipp.

Andre antydet humoristisk at han kunne ha tjent en enorm fortjeneste ved å selge sine berømte hårstrå.

Se den kontroversielle videoen her:

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.