Heidi Klums datter, Leni Klum, gjør det igjen: Kaster BH-en og deler et lettkledd bilde

17/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå gjør hun det igjen.

På mange måter kan man si at Leni Klum går i fotsporene til sin mor, Heidi Klum.

Og det er de færreste som ikke har lagt merke til at den 49 år gamle supermodellen aldri har vært sjenert for å kaste inn håndkleet – og nå viser datteren at hun heller ikke er det.

Heidi Klum, som ble verdenskjent for sitt vakre utseende, har en like vakker datter.

Og nå tyder alt på at datteren Leni bygger en karriere som minner mer og mer om morens. Nå viser 18-åringen sine vakre bryster på det populære sosiale mediet Instagram.

Og hun har kanskje en mor som er 49 år, men det endrer ikke på at hun ikke har noe problem med å skjemme bort følgerne sine. Og nå følger Leni i morens fotspor.

Og selv om det langt fra er første gang hun har sneket seg på oppmerksomhet ved å dele avslørende bilder, er det tilsynelatende noe følgerne hennes elsker.

Bildet som har blitt delt i historien hennes på Instagram-profilen hennes viser også godbitene. Hun har kastet BH-en, og poserer mens hendene hviler over brystene.

Du kan se bildet nedenfor:

Foto: Instagram

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.