Heidi så et bilde fra hun var barn – Da fikk hun sitt livs sjokk

06/11/2023 17:00

Sofie

Underholdning
Foto: Privat
Det er fint å se gjennom gamle feriebilder, hvor man kan vekke minner til live og snakke om de gode stundene. Da Heidis mor sendte henne et bilde fra en ferie i Tyrkia, fikk hun et stort sjokk.

Heidi og ektemannen Ed møttes da de begge gikk på universitetet i Newcastle. De vokste opp langt fra hverandre, Ed i Putney og Heidi i Sheffield.

De bodde begge på samme college. Ed skrev til Heidi på Facebook og spurte om hun ville vise ham hvordan vaskemaskinen fungerte – og det ville hun, fordi hun synes «han var deilig», som hun selv beskriver det. Dette skriver media Unilad.

Deretter kjørte de på hverandre på en natt ute på byen der gnister fløy. Like etter hadde de sin første date, hvor de gikk ut for å spise – etter det var paret nesten uatskillelige.

Noen år senere fridde Ed til Heidi, og hun sa umiddelbart ja. Som om historien ikke er romantisk nok i seg selv – viser det seg at det forelskede paret faktisk møttes mange år tidligere – faktisk da de bare var seks år gamle.

Et ferieminne sjokkerte dem

En kveld da Ed og Heidi spiste middag med Heidis mor, frisket hun opp et ferieminne der hun fortalte at Heidi faktisk hadde møtt en som heter Ed på en ferie i Tyrkia – og at de to hadde spilt sammen nesten hele ferien.

Noen uker senere sendte Heidis mor henne et bilde fra ferien de hadde snakket om. Paret fikk et stort sjokk. På bildet var hun selv og hennes fremtidige ektemann Ed som barn.

Til høyre er bildet som Heidis mor sendte henne, fra ferien da paret var barn. Senere gjenskapte paret selv bildet som kan sees til venstre, da de var på ferie i Tyrkia. Foto: Privat

"Hun sendte meg et bilde og det var min Ed i det. Jeg ble sjokkert og ringte henne og ropte mamma – vet du hvem det er?” forteller Heidi.

Hun forteller at Ed ble like overrasket som hun var – de trodde knapt på det. Men det var godt nok, og hos Eds foreldre kunne de også finne mange bilder av dem sammen på ferie.

De to lekte mye sammen på ferie, blant annet med søsteren til Heidi. Foto: Privat

Da paret giftet seg i 2016, var historien naturlig nok en del av bryllupsseremonien deres. De tok senere en tur tilbake til Bodrum i Tyrkia, hvor de møtte hverandre for første gang.

De er overhodet ikke i tvil om at de må være «ment to be».