Her er artistene til «Hver gang vi møtes»

22/08/2023 12:30

Emma

Underholdning
Foto: Pressefoto fra TV2
Foto: Pressefoto fra TV2
Her er artistene til den nye sesongen av ”Hver gang vi møtes”.

Mandag i den kommende uken starter innspillingen av den nye sesongen av ”Hver gang vi møtes” på Kjerringøy utenfor Bodø.

- Årets artister i «Hver gang vi møtes» er fantastiske. Det gir oss en enorm bredde i både sjanger, alder og målgruppe, når folkekjære William fra «Ole Ivars» og dansebandmusikken møter Matoma og hans housemusikk. Vi er overbevist om at denne gjengen vil gi oss både minnerike historier og magiske musikalske øyeblikk, sier Trygve Rønningen, programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2.

Tom «Matoma» Lagergren, William Kristoffersen, Emelie Hollow, Mari Boine, Odin Staveland, Ingrid Helene Håvik og Ramón Torres Andresen er artistene vi møter i neste sesong av «Hver gang vi møtes». 

Tom Lagergren (31), kjent som Matoma, blir den første produsentartisten som er med i «Hver gang vi møtes». Matoma er kjent for sin danseorienterte tropical house musikk og har i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk. Han har milliarder av avspillinger på strømmetjenester og utsolgte konserter over hele verden.

William Kristoffersen (72), er musiker, komponist, bassist, sanger og tekstforfatter, og er mest kjent som medlem av dansebandet Ole Ivars

Emelie Hollow (25) er både sanger, musiker og låtskriver. I en alder av 12 år, ble hennes første egenskrevne låt utgitt av Universal Music etter at hun vant låtkonkurranse i regi av P4. Hun ble nominert til Spellemannprisen 2021 i klassen for årets låtskriver.  

Mari Boine (66) er en norsk-samisk sanger og musiker, og har fornyet joik og modernisert samisk musikk. Hun har vunnet en rekke priser, og deriblant fire Spellemannpriser og Spellemannprisens hederspris i 2018.

Odin Staveland (37) har vært låtskriver og musiker i Vamp siden 2004. Odin har siden 2004 turnert og gitt ut plater med Vamp, samtidig som han har komponert musikk til teater og film. 

Ingrid Helene Håvik (35) er låtskriver og vokalist fra Ålesund. Ingrid er kjent som frontfigur i Highasakite og har gitt ut et soloalbum under artistnavnet Ingrid

Ramón Torres Andersen (25) er sanger og låtskriver, under artistnavnet Ramón. Ramón fikk sitt store gjennombrudd med singelen «Ok, jeg lover» i februar 2022. Låten slo rekorden for mest Spotify-avspillinger i løpet av ett døgn i Norge, med 650000 avspillinger. Låten er nå streamet nær 20 millioner ganger på Spotify. 

«Hver gang vi møtes» - sesong 14, vil vises på TV 2 Direkte og TV 2 Play i 2024.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.