Her er bøndene som skal jakte kjærligheten

13/03/2024 13:00

Emma

Underholdning
Foto: TV2
Foto: TV2
Med stødig hjelp fra Jan Thomas, skal Johannes, Camilla, Peder og Kåre finne kjærligheten på TV 2 i høst.

Gjennom 20 sesonger av «Jakten på kjærligheten» har hele 29 par funnet kjærligheten på TV, og 15 barn har kommet til verden. Nå er fire nye bønder klare til å gi seg ut på kjærlighetsjakten med stødig hjelp av programleder Jan Thomas.

Det skriver TV2 i en pressemelding.

Jan Thomas ledet sin første sesong av Jakten på kjærligheten under fjorårets sesong. En sesong fylt av dramatikk, flørting og til slutt den store kjærligheten for ett av parene. Nå er han igjen klar til å guide bøndene gjennom en høst fylt av romantiske følelser.

Programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen, er glad for at Jan Thomas har takket ja til å lede en ny sesong av Jakten på kjærligheten.

– I TV 2 er vi stolte av at «Jakten på kjærligheten» har sørget for at 29 par har funnet hverandre. Nå ser vi frem til en ny sesong med masse god underholdning og forhåpentligvis den store kjærligheten. Vi gleder oss til å følge Jan Thomas og de fire flotte bøndene utover høsten, sier Rønningen.

Her er årets bønder:

Peder Christopher Braastad (29), Brumunddal

Foto: TV2

Kåre Johan Eriksson (29), Meråker

Foto: TV2

Camilla Botilsrud Sagen (31), Kirkenær

Foto: TV2

Johannes Nærland (26), Jæren

Foto: TV2

Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» får premiere på TV 2 i høst.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.