Hun betalte 65 kr for den fremmedes varer: Noen uker senere fikk hun en sjokkerende gevinst

24/11/2022 19:19

Sofie

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
Tracy Warshal var på shopping i Aldi da mannen foran henne i køen hadde glemt lommeboken.

Hun syntes det var dumt om han måtte reise hjem etter det, så hun valgte å betale regningen hans på 7 dollar, som tilsvarer cirka 65 norske kroner.

Men Warshal, som er fra den amerikanske delstaten Georgia, forventet ikke at hennes lille handling skulle forårsake en slik reaksjon.

Mannen spurte om navnet hennes, men hun ga ham bare fornavnet, skriver ABC Nyheter.

Tilfeldigvis hadde hun også på seg en T-skjorte denne dagen med navnet på stiftelsen hun jobber for, Piedmont Foundation, skrevet på.

Mannen klarte derfor å finne 39 år gamle Tracy og i hennes navn donerte han 10.000 dollar, rundt 93 000 kr, til stiftelsen.

Mannen har ønsket å være anonym, men historien har fått mye oppmerksomhet.

Pengene skal doneres til et veldedig formål som jobber med kreftpasienter.

Tracy Marshal sier at hun forstår at han ønsker å være anonym, men hun ønsket å gi ham en klem og takke ham for donasjonen.

Hun har ikke sett mannen siden hun betalte for dagligvarene hans, men håper historien kan være en påminnelse om at de små tingene teller også.

Jeg er bare glad for at en liten gest gjorde en stor forskjell og betydde mye for mange mennesker, sa Warshal til ABC News. Hun fortsetter:

"Jeg håper det får folk til å tenke to ganger om å gjøre en liten god gjerning for andre. Et smil eller et kompliment går langt i disse dager."