Hun ble meldt til politiet for et skummelt funn i bilen hennes: Da de så hva det var, brøt de ut i latter

31/07/2023 05:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne ble politianmeldt for et grufullt funn i bilen hennes. Da politiet tok en nærmere titt kunne de ikke la være å le.

En kvinne har lært at det er en god idé å ta en siste titt på bilen hennes før du forlater den.

Det hadde hun glemt å gjøre, og det resulterte i at hun ble politianmeldt av en forbipasserende. Personen hadde sett noe mistenkelig og til og med skummelt i bilen hennes.

Derfor kjørte to politifolk forbi kvinnen, som naturlig nok åpner døren når det banker. Det er tydelig å høre at hun er overrasket over å se politiet på døren hennes. Når hun åpner døren, sier hun 'Å, Jesus', som det første.

Så begynner den ene politimannen å fortelle henne grunnen til at de besøker henne.

"Det villeste. Du kommer ikke til å tro det," sier betjenten, noe som naturlig nok bekymrer kvinnen, og får henne til å spørre: "Hva skjedde?"

"Vi ble oppringt. Det er noen som er litt bekymret. Er du frisør eller noe?" spør betjenten, som kvinnen sier at hun ikke er.

"Så... det henger hår ut av bagasjerommet," sier betjenten.

Når hun hører dette, skjønner hun umiddelbart hva som foregår. Det viser seg at hun har på seg parykk og at hun klypet den da hun lukket bagasjerommet.

"Å, Jesus! Det er parykken min! Vent litt," sier hun mens hun begynner å le av den bisarre situasjonen.

Selv om det selvsagt kunne vært en svært alvorlig situasjon, kunne ikke betjenten la være å le av det heller.

«Du må komme ned og se den,» sier han til kvinnen, mens han fortsatt humrer litt. Hun løper deretter ned til bilen sin etter antagelig å ha hentet bilnøklene sine inne.

På slutten av videoen viser hun et bilde av hvordan parykken hennes har blitt klemt da hun lukket bagasjerommet. Derfor ser det ut som hår henger ut, noe som selvfølgelig må ha sett urovekkende ut.

Videoen har blitt ekstremt populær på det sosiale mediesiden TikTok, hvor den har blitt sett mer enn 68 millioner ganger.

Ikke nok med det, den har også fått mer enn 10,2 millioner likes.

Foto: TikTok

I kommentarfeltet er det mange som har reagert på videoen, mange av dem berømmer betjenten for måten han håndterte situasjonen på.

"Jeg elsker hvordan han bare lo av det. Og ba henne komme ned og se det," skrev en bruker.

"Han var veldig rolig om det hele fra starten av. Det liker jeg," sa en annen.

"Jeg tror den andre politimannen gikk derfra fordi han holdt på å bryte opp i latter," skrev en tredje.