Hun blir kalt den virkelige Rapunzel: Ble tilbudt 3 millioner kroner for å klippe av håret

26/07/2023 08:30

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 22 år gammel kvinne fra Bristol, som har blitt kalt den virkelige Rapunzel, har vakt oppmerksomhet med sine lange lokker.

Jasmine Larsen begynte å vokse håret tilbake i 2017, og i dag måler det imponerende 140 centimeter. Håret hennes er blitt så ettertraktet at hun ifølge Sosialnytt har fått mange bemerkelsesverdige tilbud.

I et intervju med den britiske avisen The Mirror avslørte Jasmine at hun har blitt bombardert med mer enn 100 tilbud fra menn over hele verden.

Et av de mest sjokkerende tilbudene kom i form av en imponerende sum på 250.000 pund, som tilsvarer svimlende 3,2 millioner kroner.

Tilbudet, som var vanskelig å ignorere på grunn av de enorme pengesummene, fristet Jasmine til å kutte av de lange lokkene sine.

Men etter nøye overveielser valgte hun å takke nei til det fristende tilbudet og sa: "Nei, jeg beklager. Jeg sender ikke håret mitt, jeg vil ikke klippe det. Dette er håret mitt og det er uvurderlig."

Jasmine var helt uforberedt på oppmerksomheten håret hennes ville tiltrekke seg da hun først begynte å dele tankene og erfaringene sine på nettet.

Etter at hun nådde 10.000 følgere på Instagram, begynte hun å få henvendelser fra ulike aktører som ønsket å inngå samarbeid. Dessverre var det også tilbud fra menn med en spesiell fetisj for langt hår.

"Første gang jeg fikk et tilbud tenkte jeg på det fordi det er mye penger. Det var faktisk en videooppfordring og han tilbød 3000 pund. Han ville at partneren min skulle slikke håret mitt, men jeg hadde ikke en partner og jeg ville ikke at noen skulle slikke håret mitt. Noen andre ville at jeg skulle klippe håret mitt og sende det til ham, og det var for rundt 250 pund," sa hun til The Mirror.

Jasmine har også fått utallige forespørsler om å style håret på ulike spesielle måter. Hun har imidlertid merket seg at noen av disse tilbudene er mer enn bare faglig motiverte, og hun har fått forslag fra beundrere som ønsker å nyte håret hennes på mer intime måter.

"Jeg tror det er fordi de vet at jeg er singel og jeg har langt hår og jeg er en fin person. Så de sender bare disse forslagene," sa Jasmine, som har gjort det klart på Instagram-kontoen sin at hun ikke er interessert i å gifte seg med en fremmed.