Hun er landets mest tatoverte kvinne: Nå viser hun hvordan hun så ut før

29/11/2022 15:27

Sofie

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun kan skryte av å være den mest tatoverte kvinnen i hele Storbritannia. Nå avslører hun hvordan hun så ut før hun ble dekket av blekk.

Becky Holt, ofte beskrevet som «Storbritannias mest tatoverte kvinne», har delt en serie bilder på Instagram som viser hvordan hun så ut før hun tok tatoveringen. Dette er skrevet av Daily Star.

Den 33 år gamle kvinnen, som er mor til ett barn, kommer fra Cheshire i England. Hun skapte stor berømmelse for seg selv på sosiale medier da hun avslørte at hun hadde brukt hele 305.000 kroner på å dekke 95 % av kroppen med tatoveringer.

Foto: Instagram

"Jeg kan ikke tro at det er meg. Absolutt nostalgiske modelldager," skrev hun under bildeteksten til bildene hun delte av seg selv. 

"Ingen operasjon. Nesten ingen tatoveringer. Da eller nå, det er det store spørsmålet?"

Becky har delt en serie bilder med sine over 63.000 følgere på Instagram, hvor du kan se hvordan hun så ut før hun tok en masse tatoveringer og fikk utført ulike typer plastisk kirurgi.

Mye har skjedd siden de delte bildene ble tatt, og i dag er hun så dekket av tatoveringer at hendene og fotsålene ikke er fylt med blekk.

Becky har tidligere avslørt at hun ble forelsket i tatoveringer i en alder av 15. Siden den gang har mange tatovører satt sitt preg på kunstverket hun har på kroppen. Og de har fått tatovere henne på alt fra pannen til kjønnsorganene.

Det er imidlertid ikke bare gjennom tatoveringer at Becky har endret utseende. Hun har også vært under kniven flere ganger og har fått utført flere kosmetiske inngrep.

Hun har blant annet blitt operert med brystforstørrelse da hun ønsket å forbedre kurvene sine. Det var hennes første operasjon, som hun utførte i en alder av 20 år.

Siden den gang har hun ligget under kniven flere ganger, og har også fått brystene forstørret flere ganger. Videre har hun også fått utført en neseoperasjon.

Becky har heller ingen planer om å gå tilbake til sitt naturlige utseende. Hun har tidligere fortalt følgerne sine på Instagram at hun 'virkelig elsker' tatoveringene sine.

På spørsmål om hun noen gang ville vurdere å få tatoveringene fjernet med laser, sa hun at hun ikke ville det.