Hun gjør det igjen: Kim Kardashian viser frem bikinikroppen sin

22/07/2023 14:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kim Kardashian viser nok en gang frem sin vanvittige bikinikropp på Instagram.

Kim Kardashian fyller kanskje 43 om noen måneder, men det endrer ikke det faktum at hun ikke har noe problem med å skjemme bort følgerne sine.

Det viser hun igjen i et innlegg på det populære sosiale mediet Instagram, hvor man ikke akkurat kan klandre henne for å overlate mye til fantasien.

På bildene, som er fritttilgjengelig på Instagram-profilen hennes, sees KUWTK-stjernen posere ved et basseng iført en trykt underdel og en svart bikinitopp.

Innlegget har blitt likt av flere kjendiser, inkludert modellen Hailey Bieber. I tillegg har Christine Quinn, som er kjent fra «Selling Sunset» på Netflix, kommentert det med brann-emojier – og hun er absolutt ikke den eneste, ettersom mange andre også har reagert med samme emoji.

«Du ser så bra ut med mørkt hår, Kimmy», skrev en bruker i en kommentar, mens andre beskrev den 42 år gamle modellen, influenceren og forretningskvinnen som «vakker» og «nydelig».

I fjor ble Kim Kardashian offisielt skilt fra Kanye West, som hun har fire barn med. Etter skilsmissen hadde hun et måneder langt forhold med Pete Davidson, og nå går det ifølge Mirror rykter om at hun datet Tom Brady.

De to ble sett sammen på bilder fra Rubins hvite fest i fjerde juli, stående tett sammen. Om det er romantikk eller bare vennskap mellom dem er ennå å se.