Hun har laget voksenfilmer i over 20 år – og hun har gitt mannen sin en «helt spesiell» jobb

19/10/2023 09:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kjent skuespiller har laget voksenfilmer i mer enn 20 år, og har vært gift i hele denne perioden.

Skuespilleren Brandi har et liv på soverommet som ligner veldig på scenene hun gjør om dagen. Hun har nylig avslørt dette i en episode av podcasten 'Pillow Talk'.

Her forteller hun også at det som tenner henne mest er ektemannen gjennom 28 år, Chris. "Jeg er besatt av ham. Han er vakker. Det er ingen jeg heller vil legge meg med enn ham," sier hun ifølge Daily Star.

Brandi var tidlig ute med å lage sin egen nettside, og her tar Chris seg av all videoredigering. Men han synes faktisk det bare er spennende at han må redigere videoer av kona som er sammen med andre menn.

Hun røper også at hun alltid tenker på Chris, noe som også er tilfelle i de periodene hun er opptatt med å lage voksenfilm.

«Jeg ringer ham fra settet og forteller ham hvem jeg jobber med, hva jeg gjør, og han er akkurat som: «Jeg gleder meg til å se scenen», sier hun.

Ikke nok med det, Brandi tar seg faktisk også av mannen sin hvis hun er borte over lengre tid. I podcasten forteller hun at hun i denne sammenheng får hjelp av vennene sine.

"Hvis jeg er borte for lenge, ringer jeg noen venninner for å være sikker på at jeg ikke kommer hjem til en gretten mann. Jeg vil at han skal bli fornøyd," står det å lese.

Men selv om hun ikke har noe imot at han koser seg med andre kvinner når hun ikke er hjemme, er det annerledes når hun kommer hjem.

"Jeg vil ikke komme hjem fra Los Angeles og ha en trekant. Jeg vil ha litt kontakt med ham en-til-en først. Men så er jeg klar," sier hun.

Selv om fulltidsjobben hennes inkluderer å kose seg med andre menn og kvinner, fortsetter livet fortsatt på soverommet hjemme.

For eksempel er det tider når Chris er på kontoret deres, som brukes til å gjøre videoredigeringsarbeidet.

Her kan han tenke seg å skrive at hun må komme ned til ham iført et spesielt antrekk. "Jeg vet hva det betyr," sier Brandi.

I motsetning til mange andre stjerner var hun ikke helt ung da hun begynte. Derimot var hun 30 år gammel da hun laget sin første voksenfilm.

Og en stor del av suksessen hennes har blitt utløst av filmen 'American Pie'.

"Da jeg kom inn i virksomheten, var jeg rundt 30 eller 31. Alle liker å sette en etikett på deg. Jeg antar at det som er nærmest en kategori jeg passer inn i ville være "hot-wife," sier hun.

"Jeg husker da American Pie kom ut. Jeg var allerede online da, men det endret karrieren min," fortsetter hun og avslører at det endret synet hennes på seg selv.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.