Hun kaster klærne: 'Baywatch'-stjernen feirer stor milepæl med lettkledd bilde

25/07/2023 11:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Donna D'Errico, kjent for sin rolle i suksessserien 'Baywatch', har delt et frekt bilde på sosiale medier.

For å markere en stor milepæl har Donna D'Errico valgt å behandle følgerne sine på sosiale medier. Her har hun delt et bilde av seg selv iført et lite undertøyssett.

Den tidligere skuespilleren har aldri vært sjenert for å vise seg frem, selv om hun ikke bruker mye klær. Det beviste hun allerede da hun tok på seg rollen som Donna Marco i 'Baywatch' på slutten av 1990-tallet.

Senere valgte hun å kaste seg ut i en annen form for virksomhet. Det foregår fortsatt foran kamera, men bildene og videoene er av en annen karakter.

På lik linje med mange andre kjendiser har hun stor suksess med å selge mer eller mindre nakenbilder på OnlyFans.

Og faktisk er det nettopp det som har fått henne til å dele det siste bildet på Instagram. Nylig kunne den 55 år gamle tidligere skuespilleren vise frem sin vakre kropp for å takke sine lojale fans.

Hun har vært medlem av OnlyFans i ett år.

"Wow. Det er nesten et år siden jeg ble med på 'den siden'. Og jeg må innrømme at jeg elsker hvert minutt av den," skrev Donna D'Errico.

Foto: Instagram

Hun meldte seg inn som medlem på den velkjente plattformen i begynnelsen av august i fjor. Den gang forklarte hun at hun fikk muligheten til å være mer seg selv når hun kunne selge denne typen bilder.

"Ingen hatere, ingen troll, ingen dramatikk. Det er bare ren frihet å være meg selv. Jeg angrer ikke på det," sa hun den gang.

For å feire jubileet hadde hun på seg et rosa undertøyssett hvor ikke mye er overlatt til fantasien.

På bildet står hun med ryggen mot kameraet og ser seg over skulderen. Derfor er det fri sikt på bakdelen hennes, og det ser absolutt ikke ut til at hun har noe imot det.

Flere ganger tidligere har hun også delt bilder av denne karakteren på det sosiale mediet Instagram. Det er noe hun har hatt stor suksess med, siden hun i dag har mer enn to millioner følgere på sosiale medier.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.