Hund kommer hjem etter en tur til veterinæren: Søsteren kan ikke gjenkjenne ham i det hele tatt

07/06/2024 10:58

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hundens søster kunne ikke gjenkjenne ham i det hele tatt.

Da Jasper, en 3 år gammel golden retriever, kom hjem fra veterinæren, kunne ikke hans egen søster, Marley, gjenkjenne ham i det hele tatt. Det skriver Newsweek

Hundens eier, Sierra Myers, hadde lagt merke til noen ubehagelige hot spots på Jasper og bestemte seg for å få dem behandlet. 

Hot spots, også kjent som akutt fuktig dermatitt, er en smertefull hudtilstand som kan oppstå plutselig hos hunder. For Jasper betydde dette at huden ble betent og infeksjon spredte seg raskt mens han ventet på en avtale med veterinæren.

Da han endelig fikk behandling, måtte han bedøves og barberes rundt de berørte områdene, noe som resulterte i et helt nytt og ugjenkjennelig utseende.

I en TikTok-video lagt ut av Sierra Myers 7. mai, kan Jaspers søster, Marley, ses reagere på at han kom tilbake. Den lamslåtte hunden kjente rett og slett ikke igjen broren sin. 

– Hun hadde ingen anelse om hva som hadde skjedd med ham eller hvem han var, sa Sierra til Newsweek. 

Etter omtrent 5 minutter med snusing og forsikringer fra Sierra Myers, begynte Marley endelig å forstå at det faktisk var broren hennes som sto foran henne.

Jasper er nå på god vei til å bli frisk. Etter å ha gjennomgått intensiv behandling med antibiotika og steroider samt bruk av spray, er tilstanden hans betydelig bedret.

 "Vi la merke til umiddelbar lettelse med det barberte håret," forklarte Sierra Myers. "Huden hans begynte å gro og skorpe over. Han har grodd opp ganske bra, men har fortsatt noen arr. Pelsen vokser sakte ut igjen!"

Jasper er på vei til å bli den glade, sunne hunden han alltid har vært.