Hundelufter lot hunden løpe fritt i parken: Fikk sjokk da hun så hva den hadde i munnen

12/10/2023 20:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hundelufteren forklarte at hun måtte se to ganger etter å ha lagt merke til at hunden hadde plukket opp en fremmed gjenstand.

En ukentlig tur i Sydney endte på en helt annen måte enn forventet for et nyforlovet par, da hunden deres, som fikk løpe fritt i parken der de gikk, kom tilbake med en merkelig gjenstand i munnen.

Paret var på en ukentlig tur i Burraneer Bush Park med hunden Myrtle. Her kastet de pinner mot hunden sin, men på et tidspunkt kom den tilbake med en gjenstand ingen av dem hadde kastet.

"Da hun kom ut, kom hun tilbake med en mer gummiaktig og livlig stokk," sa hun til Yahoo News Australia.

"Først visste vi ikke hva det var, men så skjønte vi med gru at det faktisk var en stor dildo."

Først ble paret forvirret over hundens funn, men det endret seg raskt da de rett og slett ble underholdt av det.

Derfor mente de også at den riktige avgjørelsen vil være at de lot hunden sin «leke litt med den» mens de tok bilder og tok opp videoer av det «morsomme funnet».

Foto: Facebook

Da de gikk videre fra åstedet, valgte de å ikke ta med seg funnet. I stedet bestemte de seg for å la det være på plass slik at andre kunne få en opplevelse som ligner deres.

Den kvinnelige hundelufteren bestemte seg for å dele historien på det sosiale mediesiden Facebook, hvor hun også inkluderte en rekke bilder, hvor hun skrev at «renheten til den søte hunnen hennes hadde blitt kompromittert for alltid».

Det endte raskt med at innlegget hennes gikk viralt på sosiale medier. Dette fikk naturligvis også mange til å skrive kommentarer, hvorav de fleste ga uttrykk for at de syntes situasjonen var spesielt underholdende.

«Det gir en helt ny mening å «gi hunden et bein»», skrev en bruker. "Det er for morsomt. Hunden din ser så stolt ut av å vise frem funnet," sa en annen.

Hundeeieren fortalte Yahoo at verken hun eller forloveden har noen anelse om hvordan gjenstanden kom dit, og forklarte også at den sannsynligvis fortsatt er der de la den.

"Myrtle er den virkelige stjernen i historien," sa hun, før hun la til, "men jeg tror definitivt at det fikk meg til å se to ganger."