Husker du "Baywatch"-baben Pamela Anderson? Slik ser hun ut i dag

22/08/2023 17:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Husker du Pamela Anderson fra den amerikanske TV-serien Baywatch? I dag er hun 56 år – men det er vanskelig å se.

Den ikoniske Baywatch-skuespillerinnen og modellen, Pamela Anderson, har fortryllet verden med sin skjønnhet i flere tiår. Selv om tiden har bragt endringer, har hun ikke bare bevart skjønnheten, men også styrket selvtilliten, skriver Sosialnytt.

På Instagram-profilen sin har hun delt en rekke bilder som er et godt bevis på dette. Her kan du se Pamela Anderson helt uten sminke – og hun ser absolutt ikke ut som en som har blitt 56 år.

Det er slik du sannsynligvis husker henne

Mange husker nok Pamela Anderson i rollen som CJ Parker i den amerikanske TV-serien 'Baywatch', og mest av alt husker du nok skuespillerinnen best i den røde, ikoniske badedrakten, som på bildet under.

Foto: Youtube

Slik ser hun ut i dag

I dag er utseendet hennes nesten uendret. Den største endringen er at hun er mer «naturlig».

"Jeg vil heller vise fregnene mine... Å bli gammel er gøy. Det er en lettelse. Og i en viss alder ser vi bare yngre og friskere ut uten sminke. Det er meg – jeg er fornøyd med den jeg er akkurat nå. Det er en ny verden, og jeg er veldig takknemlig for all kjærligheten,» skrev hun bildeteksten til bildene, som ble tatt for fagbladet WWD.

Du kan se bildene av den 56 år gamle skjønnheten nedenfor.

Hun foretrekker å bruke egenpleie fremfor skjønnhetsprodukter

I tillegg til vanlige massasjer og ansiktsbehandlinger, inkluderer hennes daglige rutine også pilates, som hun liker, samt avslappende turer i parken og tøyningsøvelser.

«Når vi presser grensene våre ut av komfortsonen vår, er egenomsorg viktig», skriver hun og understreker viktigheten av å prioritere seg selv i en travel hverdag.

I et eksklusivt intervju med Woman Health Mag avslører Pamela Anderson at hun ikke lar bekymringer om aldring styre tankene hennes.

"Jeg vil ikke bekymre meg for det. Vi ønsker alle å se så bra ut som vi kan, men jeg har egentlig aldri bekymret meg for det," sier hun.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.