Husker du Sophie fra «The Holiday»: Sånn ser hun ut i dag

07/12/2022 13:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hun spilte datteren til Graham i den vellykkede julefilmen 'The Holiday' - nå har hun blitt selv blitt mor.

Er du en av de mange som ser «The Holiday» hvert år når julen kommer? I så fall er du nesten ikke i tvil om hvem Sophie er.

Rollen som Sophie ble spilt av britiske Miffy Englefield, som i dag er 23 år gammel. I tillegg ble hun også mor til sitt første barn under lockdown i Storbritannia.

Det skriver The Sun.

I dag bor 23-åringen i Littlehampton, West Sussex, sammen med kjæresten, den 26 år gamle trommeslageren Alex Whivley-Conway. Hun ble mor til en datter April 23, 2020, som har fått navnet Frankie.

Hun ble født på St Richard's Hospital i Chichester tre dager for tidlig etter en 21-timers fødsel. Temperaturen min begynte å stige kraftig og legene oppdaget at jeg hadde en infeksjon, så jeg ble hastet inn for keisersnitt, sier hun til The Sun.

– Jeg ble pumpet full av antibiotika og ble innlagt på sykehus i to dager. Alex kunne bare besøke meg to timer om dagen.

– Det var veldig skummelt, og fordi jeg er litt punky og så ung, tror jeg folk dømte meg. Jeg burde ha vist dem min IMDB-side og fortalt dem at jeg spilte hovedrollen i en film med Cameron Diaz.

Miffy var bare 6 år gammel da hun stjal seernes hjerter i filmen 'The Holiday', hvor hun spilte mot flere store stjerner, inkludert Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black og Emma Pritchard som spilte søsteren hennes.

– Det var flott å få være med. Hver gang det er på tv - og det er det ofte - bryter jeg sammen. Den er også på Netflix nå, sier hun.

– Alex synes det er veldig gøy. Han forteller det til alle. Vi så det sammen, men for å være ærlig, får det meg til å rive øynene ut. Det er så flaut.

Hun hadde også fine ting å si om sine medstjerner, og roste Jude Law for å ta seg god tid.

– Jude hadde så mye tid til oss. Han ga meg alltid gode råd om skuespill. Vi satt og gjorde tungevridelser med ham mellom skuddene, sier hun.

– Hvis du går 10 år tilbake i tid da han var i Alfie, og ja, for å være ærlig, så har jeg et godt øye for ham. Men nei, det er ikke tilfelle i The Holiday. Det ville være veldig rart. Han spilte faren min!

Foto: Instagram

Hun sa også at alle filmens stjerner var "veldig, veldig hyggelige" og at hun ble tatt vare på.

– Filmen ble spilt inn bakfra. Vi startet med å filme sluttscenen der vi alle danset i stua. Det var bra fordi det brøt isen og vi ble godt kjent med hverandre, sier hun.

– Alle var så hyggelige, vennlige og jordnære. Jeg visste ikke hvem Cameron og Jude var fordi jeg var 6 år gammel.

"Men jeg visste hvem Jack var fordi faren min var interessert i alternativ musikk og jeg likte Tenacious D. Første gang jeg møtte ham, gikk jeg bort til ham og sa: 'Jeg elsker musikken din.' Han sa: 'Det er latterlig, du er seks år gammel.'"

Hun avslører også at skuespillerne, selv om de var store Hollywood-stjerner, var "veldig tålmodige med henne".

– Cameron er en fantastisk og glamorøs amerikansk dame. Hun var alltid så fokusert. Jeg spratt rundt på settet klokken 05.00, høy på sukkerholdig amerikansk frokost, og hun var så søt, sier hun.

"Jack Black er Jack Black - det er ingen annen måte å beskrive det på. Han er den du forventer at han skal være. Kate Winslet er så nydelig. På premieren bar hun lillebroren min rundt og ga ham mange kyss."