Hva er galt her? Denne 'hjernevrideren' vil holde deg våken hele natten

24/04/2024 06:00

Sofie

Underholdning
Foto: JagranJosh
Foto: JagranJosh
Kan du se hva som er galt med bildet?

Er du klar for en morsom utfordring? På sju sekunder må du prøve å finne en skjult feil på bildet, som du finner litt lenger ned i artikkelen her.

På bildet er det barn som leker og en ung kvinne som hjelper en baby med å holde hodet over vannet. Men det er én ting som er helt feil. Kan du se hva det er?

Foto: : JagranJosh

Denne typen puslespill er bra for hjernen fordi den hjelper deg å bli flinkere til å legge merke til små detaljer.

Det er også en morsom måte å teste hvor rask og oppmerksom du kan være på samme tid. I følge JagranJosh bruker en person med gjennomsnittlig IQ 20 sekunder på å finne den, mens de aller skarpeste kan oppdage feilen på mindre enn sju sekunder.

Uansett om du finner feilen raskt eller ikke, bør du ta tallene over med en klype salt.

Det er ikke så enkelt å måle IQ, og i en mer sannferdig intelligent test er det flere kategorier du må gjennom, og det er grunnen til at denne 'hjernevrideren' ikke nødvendigvis definerer din IQ.

Hvis du fortsatt ikke har funnet feilen, finner du svaret på bildet under.

Foto: JagranJosh

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.