Ikke til å kjenne igjen! Kim Kardashian sjokkerer med nytt utseende

27/09/2023 12:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På Instagram-profilen presenterer realitystjernen et helt nytt utseende – og hun er nesten ikke til å kjenne igjen.

Kim Kardashian kan skryte av å være både modell, influencer og forretningskvinne.

Den 42 år gamle TV-personligheten ble først kjent som Paris Hiltons venn og stylist, og berømmelsen hennes tok virkelig fart da en såkalt «sex-tape» av henne og hennes daværende kjæreste, Ray J, ble lekket på sosiale medier.

Siden den gang har du kunnet følge henne på det populære TV-programmet 'Keeping Up with Kardashians' (KUWTK) og på sosiale medier som Instagram (@kimkardashian), hvor hun har imponerende 364 millioner følgere, som ofte blir behandlet med lettkledde bilder av realitystjernen.

Mandag fikk følgerne hennes seg imidlertid litt av en overraskelse. Her kunne den verdenskjente realitystjernen vise frem en helt ny og korthåret look, hvor hun ser ganske ugjenkjennelig ut.

Dette skriver Parade ifølge SE og HØR.

Til tross for Kim Kardashians edgy fotoseanse, var det også kritiske røster blant fansen hennes. Kommentarer på Instagram-innlegget hennes tok for seg det nye utseendet hennes, og noen uttrykte misnøye.

«Kjære, dette er ikke ditt utseende», skrev en bruker, mens en annen kommenterte: «Den som har gjort dette mot deg, hater deg».

Noen fans sammenlignet henne til og med med forskjellige kjente personer, inkludert karakteren Glen fra "Seed of Chucky", moren Kris Jenner, Kanye Wests nye partner Bianca Censori, Jamie Lee Curtis og Doja Cat.

Likevel var det også mange som roste Kim Kardashian. Hun fikk blant annet kommentarer som «Dette er ikonisk» og «Bisart og fantastisk».

En fan uttrykte til og med: "Jeg elsker den mer kontroversielle og alternative siden av deg! Du tok det til neste nivå."