Ingen forsto hvorfor hunden satt på taket: Til slutt hadde eieren fått nok

12/05/2024 22:45

Sofie

Underholdning
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har passert et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske delstaten Texas. En bedårende hund sitter på taket av huset og ser nysgjerrig ut.

Det er golden retrieveren Huckleberry som sitter der oppe og har oversikt over hva som skjer, skriver Mirror.

Synet av Huckleberry har bekymret mange forbipasserende, så de banker på døren til huset for å fortelle menneskene som bor der at den store hunden vandrer opp på taket.

De er bekymret for at hunden på en eller annen måte har kommet seg opp dit og ikke klarer å komme seg ned igjen. Men de blir fortalt at det ikke er noe å bekymre seg for.

Huckleberry klarer å komme seg opp og ned på egen hånd. Han elsker å sitte på taket og nyte utsikten, og han kommer ikke ned før han blir lokket med mat eller ball.

Huckleberrys eiere hadde så mange bekymrede mennesker som banket på døren at de følte seg tvunget til å henge opp et skilt utenfor huset der det sto:

"Vi setter pris på din bekymring, men vær så snill, ikke ring på døren. Vi vet at han er der oppe. Men du er velkommen til å ta et bilde og dele det med verden."

Flere har fulgt oppfordringen om å ta bilde av hunden, og bildene har siden florert på sosiale medier. Nedenfor kan du se noen av bildene tatt av vakre Huckleberry.

Under kan du se skiltet familien har satt opp slik at folk slipper å banke på døren hele tiden:

Foto: Facebook

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.