Internett gjør narr av skolen: Kan du se hva det ligner på?

20/08/2023 21:30

Sofie

UNDERHOLDNING
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Formen har ført til en endeløs strøm av vitser.

AKKURAT NÅ LESER ANDRE OGSÅ

Monkseaton High School i Whitley Bay har fått folk til å le. Faktisk har de fått hele internett til å le. Det er fordi en student delte Google Maps-flybilder som viser dens uvanlige arkitektur.

"Min gamle skole. Det må ha vært minst én person som kunne se den," skriver han ifølge LADBIBLE.

Han påpeker at skolens ovale form har gitt opphav til sammenligninger med en sædcelle. Verre er det at den lange, smale stien som fører til skolen ser ut som halen.

Ikke overraskende har ikke Internett vært i stand til å motstå det «fristende» tilbudet om å lage vitser på bekostning av andre – fordi formen startet som en idé, som kanskje ikke burde ha forblitt noe mer enn det: En idé.

Foto: Google Maps

Uansett har en endeløs strøm av vitser om den unike arkitekturen ført til stor latter: "Hva forventet du? Hvordan skal du ellers bygge nye skoler?", skriver en Facebook-bruker.

"Hvem faen har designet Monkseaton High School? Hvorfor er bygningen designet som en sædcelle?", skriver en annen.

I tillegg ønsker en annen Facebook-bruker å vite om skolens fokus er på akademisk eller mer på svømming og menneskelig reproduksjon.

Men til tross for den humoristiske tonen i kommentarfeltet, fastholder North Tyneside Council at bygningen ikke ble bygget med sin frøaktige form i tankene.

I følge lokalbefolkningen ble elever fra Monkseaton High School flyttet fra den gamle bygningen til det nåværende toppmoderne anlegget for nesten 15 år siden etter åtte år med planlegging og bygging.

Den ovale utformingen sies å dra nytte av naturlig lys samt oppmuntre til fysisk aktivitet ved å ha alle klasserom rundt idrettshallen, som ligger i sentrum av bygget.

Bygningen ble angivelig designet av Dewjoc Architects, som sammenligner bygningen med et romskip.

Og enten det er et romskip eller en sædcelle, har skolens uvanlige arkitektoniske trekk ført til store smil og store latter på nettet og kanskje til og med skapt et minneverdig kapittel i skolens historie.