«Jakten på kjærligheten»: Nok en frier trekker seg – slik går det i dag

18/09/2023 08:53

Emma Sletta

Underholdning
Foto: TV2
Foto: TV2
Enda en frier har trukket seg fra datingprogrammet.

Høstens «Jakten på kjærligheten» er for alvor i gang, og i disse dager har frierne flyttet hjem til sine respektive bønder, og er i ferd med å bli bedre kjent gjennom romantiske dater og gårdsarbeid.

Det er naturlig at det kan oppstå tvil og nøling under datingprosessen, og i forrige uke valgte en av frierne til bonden Thomas Steen (47) å reise hjem frivillig.

I mandagens episode tok enda en beiler avgjørelsen om å trekke seg. Denne gangen var det June-Mari Sennerud-Huserbråten (31), frieren til bonden Martin Amundrød (36), som forlot gården i Nevlunghavn.

June-Mari tok bonden til side, og forklarte ham at hun ikke ønsket å være med lenger.

– Det kan hende at jeg har tolket det feil, men du og May Jeanette har det veldig fint, og da tenker jeg at jeg ikke har lyst til å være en form for statist i videre prosess. Men at dere skal få rom for å utforske det og finne ut av det, sier hun blant annet i programmet.

Til TV 2 begrunner June-Mari valget med at hun ikke følte at det var rett å fortsette reisen i «Jakten på kjærligheten».

– Under oppholdet er det hektisk og slitsomt. Det er utfordrende å utlevere seg såpass og å være med på alt som skjer, samt det å ikke vite hva som skjer og å leve et annet liv enn hva man pleier. Jeg kjente etter hvert at det ikke ble riktig for meg og mine verdier å bli der fordi jeg følte at Martin var mer interessert i de andre. Jeg tenker at det er helt lov, men da syntes jeg ikke at det var riktig at jeg skulle bli, forklarer hun.

Frieren understreker at det ikke handlet om sjalusi overfor de andre kvinnene, og at hun kun hadde vennskapelige følelser for bonden.

June-Mari ser tilbake på «Jakten på kjærligheten»-opplevelsen som noe positivt, og syntes det var både moro og rart å date foran TV-kameraene. 31-åringen har dog ikke angret på i etterkant på at hun reiste hjem.

På spørsmål fra TV2 om hvordan det går med kjærlighetslivet etter innspillingen i sommer, er svaret som følgende:

– Jeg er fortsatt singel, og er fremdeles åpen for å finne noen.