«Jakten på kjærligheten»-Sigrid: Det var blod overalt

27/09/2023 13:49

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Fremantle/TV 2/NTB
Foto: Fremantle/TV 2/NTB
Jakten på kjærligheten-Sigrid avslører grusom skrekkopplevelse.

Sigrid Tolsby (30) fra Aremark er en av fire håpefulle bønder som leter etter en livspartner i «Jakten på kjærligheten». Sigrid håper å finne en mann hun kan ta over familiegården sammen med.

Til daglig jobber 30-åringen nemlig ikke som bonde, men som tannlege – en jobb hun trives svært godt med, men for to år siden fryktet Sigrid at jobben kunne ryke, da hun ble utsatt for en alvorlig ulykke.

Til se og hør forteller 30-åringen om sommeren 2021, da hun og søsteren dro på Norgesferie.

Hendelsen som skjedde her har nemlig satt et støkk i henne. 

Der prøvde de seg på en klatreløype via stålvaier som er festet til fjellveggen. På slutten av etappen ramlet tannlegen utfor overhenget.

– Jeg ramlet noen meter før sikringen slo ut, og det gikk trill rundt. Jeg hadde egentlig ikke vondt, før jeg ser at armen min er kløvd i to, forteller hun. 

Videre forteller Sigrid at hun satt fast, og ble hengende i fjellveggen i over én time før luftambulansen kom.

– Det var ikke bra. Det var blod overalt.

Legene advarte om at hun kanskje aldri kom til å bli helt bra igjen etter operasjonen, derfor fryktet hun også at hun aldri mer kunne jobbe som tannlege igjen.

Men med mye trening og støtte fra de nærmeste greide hun likevel å komme tilbake til normaliteten igjen. Den eneste synligheten fra ulykken er i dag et stort arr på armen.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.