Jennifer Lawrence sa at hun har en stor frykt for sex

07/12/2022 15:13

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jennifer Lawrence sa at hun har en stor frykt for sex i et av hennes typisk oppriktige intervjuer.

Hollywood-stjernen giftet seg med galleristen Cooke Maroney i 2019, og paret fortsatte med å ønske en sønn ved navn Cy velkommen til verden tidligere i år.

Men på tidspunktet for intervjuet sa Hunger Games-skuespillerinnen at sexlivet hennes ikke var så aktivt som verden tror det er.

Mens hun promoterte filmen Red Sparrow i 2018, sa hun til The Sun: «Jeg snakker alltid som om jeg vil ha sex, men sannheten er at når jeg ser tilbake på min seksuelle fortid, var det alltid med kjærester.

"Jeg snakker som om jeg liker det, men jeg gjør det egentlig ikke."

Og det er en stor frykt hun påpekte når det kommer til å gjøre det.

"Jeg er for det meste også en germafobe," sa hun. "Jeg har kommet meg så langt uten en kjønnssykdom."

Lawrence la så til: "penis er farlig.

"Hvis jeg var på det punktet hvor jeg kunne få en STI, har leger allerede vært involvert. Det er hvor mye av en germafobe jeg er."

For å være rettferdig er det en rimelig ting å være forsiktig med. I følge CDC hadde én av fem personer i USA en STI fra 2018, med nesten 68 millioner infeksjoner.

Som vi alle vet, er det ytterst viktig å praktisere sikker sex med enhver partner – selv om du har nok penger i banken til å betale for verdens beste helsetjenester.

Et annet sted i intervjuet sa 32-åringen: "Jeg er ikke i et forhold. Jeg gjør det klart at jeg ikke har hatt sex på veldig lenge.

"Jeg vil gjerne ha et forhold, vet du - det er vanskelig der ute!"

Lite ante hun at hun ville gifte seg med sin kommende mann om litt over 18 måneder.

Tidligere i år åpnet Lawrence opp om frustrasjonen sin over å få betalt 5 millioner dollar (4,4 millioner pund) mindre enn hennes medspiller Leonardo DiCaprio.

Hun snakket åpenhjertig om lønnsforskjellen mellom kjønnene, og la merke til at mens de beste Hollywood-skuespillerne allerede er spesielt overbetalte, er avviket en del av et større problem.

Jen og Leo var toppnavnene i Adam McKays komediefilm, med hovedrollen som to forskere som desperat prøver å advare verden om en nærmer seg en komet som skal utslette hele menneskeheten.

I følge en Variety-rapport om skuespillernes lønn, tjente Lawrence 25 millioner dollar (21,8 millioner pund) for Netflix-filmen, mens DiCaprio tjente 30 millioner dollar (26,1 millioner pund), selv om Lawrence var den beste skuespilleren.

I et nylig intervju med Vogue for oktober 2022-utgaven innrømmet Lawrence at lønnsforskjellen var "plagsom".

Hun sa: "Det spiller ingen rolle hvor mye jeg gjør. Jeg kommer fortsatt ikke til å få like mye betalt som den fyren på grunn av underlivet mitt?"