Jim Carrey trodde han skulle dø i et missilangrep

12/02/2024 07:00

Mikkel Sletta

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I 2018 levde den amerikanske skuespilleren Jim Carrey gjennom ti minutter, som han var overbevist om var de siste i livet hans.

I 2018 var Carrey på Hawaii da assistenten hans ringte. Assistenten begynte å gråte i telefonen og fikk beskjed om at «rakettene kommer». 

Det skriver Dagbladet

Det var kort tid etter at alle innbyggerne på Hawaii hadde mottatt en tekstmelding om at alle innbyggere skulle søke dekning umiddelbart. 

"Ballistisk missiltrussel rettet mot Hawaii. Søk umiddelbar dekning. Dette er ikke en øvelse", stod det i den illevarslende meldingen, som kom fra landets myndigheter. 

Den nå 62 år gamle amerikanske skuespilleren forteller at han i løpet av de påfølgende ti minuttene var helt sikker på at han kom til å dø og at Nord-Korea hadde avfyrt en atommissil mot Hawaii.

Det forteller han til The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Her forteller han at han først fikk panikk mens han satt i bilen sin. Etter dette begynte han å tenke på de mange opplevelsene han har hatt i livet og som han beskriver som «fantastiske». 

Det tok imidlertid ikke lang tid før Jim Carrey innså at han ikke kom til å dø likevel. Guvernøren på Hawaii forklarte at «noen hadde trykket på feil knapp » i forbindelse med vaktskiftet.

SMS-en som myndighetene hadde sendt ut var en feil. 

"Så ble jeg forbanna," forteller Carrey til Jimmy Fallon med en latter. 

Jim Carrey har nettopp publisert sin selvbiografi. På forsiden er et uskarpt bilde av ham selv, som han forklarer ble tatt mens han fortsatt trodde han skulle dø.