John Hammersmarks ord til Tropp 2-deltaker: Umulig å ikke bli berørt når man hører det

03/11/2023 10:00

Emma

Underholdning
Foto: TV 2
Foto: TV 2
John Hammersmark er bedre kjent som Kapteinen i «Kompani Lauritzen: Tropp 2».

Etter fjorårets suksess, har ti nye deltakere flyttet inn på Setnesmoen leir i Åndalsnes for den andre sesongen av «Kompani Lauritzen: Tropp 2».

I fjor byttet Dag Otto Lauritzen og hans kompanjong Kristian Ødegård for første gang ut kjendisene med «vanlige», unge voksne som trengte å få livet på rett kjøl igjen.

Det ble mildt sagt en stor suksess.

Og denne høsten er de to igjen på plass for å prøve og hjelpe de unge menneskene som deltar. Det gjør de gjennom knalltøffe utfordringer i et strengt militært regime og håpet er at deltakerne opplever mestringsfølelse og at de kan bli den beste versjonen av seg selv. 

Unik evne

Gjennom en rekke sesonger av «Kompani Lauritzen» har seerne blitt introdusert for kapteinen John Hammersmark. 

Han har en unik evne til å motivere deltagerne når frykten og følelsene tar overhånd.

I høstens sesong blir man som seer vitne til Hammersmarks ord til deltaker Patrick Åteigen, og det er rett og slett umulig å ikke la seg berøre.

Du kan se klippet nederst i denne artikkelen.

Artikkelen fortsetter under bilde.

27 år gamle Patrick Åteigen. / Foto: TV2

Sykepleieren fra Vennesla meldte seg på fordi han har slitt litt med å finne seg selv.

– På papiret har jeg alt på stell. Jeg er sykepleier, har jobb, inntekt og eget sted. Jeg er på en måte selvforsynt. Men oppe i alt så har jeg ikke helt troen på meg selv, hvem jeg er – identitet og selvbilde. Så jeg kjenner at det å bli satt i en situasjon hvor alt er nytt og skummelt, hvor du er nødt til å tåle nye ting, og også tåle deg selv – kan gi meg noen verktøy til tiden etterpå, forteller Åteigen til TV 2

Det å behandle seg selv like bra som man behandler menneskene rundt seg er ikke alltid like lett. Noe Hammersmark også påpeker hos Patrick. 

Herunder kan du se klippet fra «Kompani Lauritsen: Tropp 2».