John Stamos i sjokk: Fant kjæresten sin i seng med en annen

23/10/2023 21:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
«Full House»-stjernen John Stamos snakker nå om det marerittaktige øyeblikket han fant kjæresten sin i sengen med en annen.

I dag er han lykkelig gift med Caitlin McHugh, som han har sønnen Billy med.

Men kjærlighetslivet har absolutt ikke alltid vært rosenrødt for «Full House»-stjernen John Stamos (60).

I sin nye selvbiografi «If You Would Have Told Me» forteller skuespilleren om det marerittaktige øyeblikket på 1980-tallet da han fant sin daværende kjæreste, modellen Teri Copley, i seng med en annen.

Den aktuelle dagen hadde John Stamos gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med kjæresten, men uten hell – og det overrasket ham.

– Da jeg kom hjem ringte jeg henne hele dagen og kvelden. Ingen svar. Rart. Vi gikk fra å snakke med hverandre nesten hver time til fullstendig stillhet, sier han i boken sin.

Først trodde han modellkjæresten hans kanskje var på jobb. Han bestemte seg imidlertid for å kjøre til huset hennes for å se om hun skulle være der.

Det var helt mørkt i huset, selv om det sto en mystisk Porsche 356 Speedster fra 1957 i oppkjørselen. John Stamos ser inn gjennom bilvinduet og kan se at det er flere ting på setet – blant annet en plakat av kjæresten, som han aldri har sett før.

Deretter går han mot annekset, hvor paret alltid sover.

Og her får han sitt livs verste skremsel.

– Gardinene er nede, men døren står på gløtt. Jeg ser inn og kan se fire føtter stikke ut under det blomstrende teppet som vanligvis holder meg varm.

- My Tiny Dancer er i seng med Mr. Porsche Speedster. De sover. Jeg kan ikke se hvem han er, men jeg kan kjenne igjen rumpa til Teri, som bare nesten er dekket av teppet, sier skuespilleren, som kaller øyeblikket «sitt verste mareritt».

- Jeg kan ikke puste. Noen tårer triller nedover ansiktet mitt og det irriterer meg. Det knipser meg ut av tåken og jeg kan plutselig føle sinne og forvirring. Jeg kunne nesten eksplodere!

I sin bok sier John Stamos at han i korte øyeblikk vurderte hva han skulle gjøre. Til slutt var han imidlertid ikke i tvil: Han begynte å løpe så fort han kunne.

Før det klarte han imidlertid å bryte seg inn i bilen og stjele den berømte plakaten.

Læs også: