Katie Price avslører bisarr rumpe-tatovering

17/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den britiske motemodellen har vært under nåla igjen - og denne gangen var det ikke for brystene hennes.

Vanligvis er det Katie Prices gigantiske bryster som gjør folk målløse, men denne gangen er det rumpa hennes.

Den britiske motemodellen har fått utført en ekstremt oppsiktsvekkende og bemerkelsesverdig tatovering på rumpa. Dette skriver The Sun.

Ifølge britiske medier har Katie Price rett og slett fått tatovert et par g-strengstruser for å få det til å se ut som hun alltid har på seg blondetruser.

Den 44 år gamle OnlyFans-modellen viste frem tatoveringen mens han var på ferie i Thailand.

Katie Price har generelt vært opptatt med utseendet i det siste.

Så sent som i desember 2022 fikk hun sin 16. brystoperasjon, noe som har gjort at hun nå har så store bryster at hun ikke kan se over dem når hun ligger på ryggen og soler seg.

Og de siste månedene har hun – i tillegg til rumpa-tatoveringen – også fått laget en rekke andre nye tatoveringer. Du kan se bildene her.

Hun har blant annet fått skrevet: «Følg hjertet ditt» på ribbeina, akkurat som hun har fått tatovert en slags juvel på det ene kneet.

På det andre kneet har hun fått skrevet «familie», som angivelig er en hyllest til hennes dødssyke mor, 71 år gamle Amy Price.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.