Kjæresten vinner i lotto: Hun nekter å kjøpe meg gaver

25/11/2022 10:13

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinnen ble rasende etter at kjæresten hennes krevde at hun skulle bruke den store lottogevinsten sin til å kjøpe luksusgjenstander til ham.

Hvis du vant en livsendrende sum penger i morgen, hva ville du brukt dem på? Vel, hvis svaret ditt ikke inkluderer å kjøpe en bil til partneren din, vil du kanskje tenke om igjen - eller risikere din kjæres vrede.

En mann har slått ut mot kjæresten sin etter at hun innkasserte en vinnende lottokupong, men nektet å kjøpe en Tesla til ham umiddelbart. Den pengekyndige vinneren sier at hun ikke rører pengene før hun først har snakket med sine økonomiske rådgivere.

Men nyheten falt ikke i god jord hos partneren hennes, som har kommet med en lang rekke overdådige forespørsler.

Sjokkert over kjærestens reaksjon da hun nektet ham en ny bil, tok lotterivinneren til Reddit for å spørre om råd. Hun ble der møtt av flere kommentatorer som var raske til å støtte avgjørelsen hennes og sprenge partnerens oppførsel.

I det mye omtalte innlegget forklarte den 26 år gamle kvinnen at hun har vært sammen med partneren Andy (30) i under ett år. Paret bor for øyeblikket ikke sammen, og gevinsten ble satt inn på bankkontoen hennes. Men helt siden formuen hennes økte, har han begynt å stille krav, til tross for planen hennes om å ikke røre pengene før hun møter sine nyansatte økonomiske rådgivere.

Den ene avgjørelsen hun allerede har tatt er at hun ønsker å nyte "en liten mengde" av sin "livsforandrende" sum, bruke noe til å hjelpe familien og investere resten for å sikre fremtiden deres.

"Andy har forskjellige planer," som innlegget hennes skisserte. Hun forklarte at det er flere ting han vil ha, inkludert en Tesla som han "absolutt ikke trenger" og et delt hus med svømmebasseng, og han har begynt å snakke om å starte en familie sammen.