Kjent skuespiller: Gir barna alkoholfri øl

30/07/2023 17:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Får sterke reaksjoner når barna bestiller alkoholfri øl på restaurant.

Det er en grunn til at Kristen Bell og Dax Shepards små døtre bestiller alkoholfrie øl når de går ut for å spise.

Under en nylig opptreden på "The Kelly Clarkson Show" snakket Bell om hvorfor hun og mannen hennes lar Lincoln, 10, og Delta, 8, drikke alkoholfri øl.

Det startet med at Clarkson avslørte at da hennes nå 9 år gamle datter, River Rose, var en baby, tok hun en alkoholholdig drikk fra et bord og tok en slurk.

Det førte til at Bell fortalte hvorfor alkoholfrie øl er spesielle i familien deres, og startet historien hennes med «konteksten er viktig, vi har lært det i løpet av de siste årene».

"Min mann og jeg, da vi gikk tur med babyene om kvelden i nabolaget når datteren min var veldig liten, mannen min var rusavhengig, men han liker alkoholfri øl," forklarte hun.

"Så da han åpnet en alkoholfri øl, hadde han henne på brystet og vi likte å gå å se på solnedgangen. Så som baby begynte hun å ta den, og noen ganger ville hun gjerne suge på kanten av den, så jeg tror det føles spesielt for henne, noe pappa".

Bell sa at når datteren hennes har prøvd å bestille en alkoholfri øl på restauranter, har hun forklart, "kanskje vi bare holder det hjemme."

Når det gjelder folk som misliker det, har Bell en melding. "Du kan dømme meg hvis du vil," sa hun. "Det er ditt problem."

Hun sier videre at hun tror ungene liker alkoholfri øl fordi det minner dem om faren deres.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.