Konas bil ville ikke starte og viste «mann på toalettet»-symbol: Han blir målløs da han selv så symbolet

28/09/2023 12:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Kona hans forklarte ham at bilen hennes ikke ville starte og at den viste et "mann på toalettet"-symbol. Da han oppdaget hva det var, ble han målløs.

En mann ble veldig forvirret da han fikk en melding fra kona som spurte ham hva symbolet på en mann som sitter på toalettet på dashbordet til bilen betyr. Dette er skrevet av The Sun.

Jett valgte å dele en video der han forklarer at kona sendte ham en tekstmelding om at bilen hennes ikke ville starte og at den viste et symbol på "en mann som sitter på toalettet".

"Kona mi sendte meg en tekstmelding for å si at bilen hennes ikke ville starte og at dashbordet viste et symbol som viser en person på badet," skriver han over videoen.

"Forvirret ba jeg henne sende meg et bilde."

Deretter viser han bildet som han fikk fra kona, der man kan se at symbolet ikke viser en person som sitter på toalettet, men heller at temperaturen er '-4°'.

Videoen endte opp med å gå viralt på det sosiale mediesiden TikTok, hvor den har blitt sett utallige ganger. Derfor er det naturlig nok også flere seere som har skrevet en kommentar til videoen.

Blant personene som har kommentert videoen er det flere som skriver at de kan se hva hun mener, mens andre ikke kan forstå at hun ikke vet at bilen hennes viser temperaturen.

"Jeg er forvirret. Jeg ser også noen sitte på toalettet," kommenterte en person.

"Så også en fyr på toalettet. Måtte lese kommentartråden for å finne ut at det er temperaturen," skrev en annen.

"Hva betyr det tegnet? Jeg måtte også skrive til noen og spørre om det samme," sa en tredje.

Andre ga som sagt uttrykk for at de overhodet ikke kunne forstå hvordan hun ikke var klar over at det var temperaturen som ble vist, nå som det var hennes egen bil.

"Men hvor lenge har hun hatt denne bilen siden hun ikke vet at det er der temperaturen vises?" skrev en person.

"Er hun polsk og blond? Jeg er, men jeg skjønte hva den viste etter omtrent 30 sekunder," sa en annen.

"Hun må ha vært veldig pen," skrev en tredje som en spøk.