Kongefamilien «forbød» Meghan Markle å si ett bestemt ord

01/09/2023 06:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kongefamilien tillot ikke Meghan Markle å si et spesifikt ord.

Før hun møtte prins Harry, var Meghan Markle aktuell i den populære Netflix-serien 'Suits', og hun fortsatte da det kom frem at hun datet prinsen.

Selv om det var hennes oppgave å si replikker, var det en viss familie som var med på å bestemme hva hun kunne si – og nærmere bestemt hva hun ikke kunne si.

En tidligere skaper av hitserien har nå avslørt at kongefamilien forbød hertuginnen av Sussex å si et bestemt ord på settet for å beskytte hennes offentlige image. Det skriver The Mirror.

Aaron Korsch, en tidligere Suits-skaper, avslører nå detaljer fra innspillingen av serien, inkludert kongefamilien som nekter å la Meghan Markle si ordet "Poppycock" på settet. Noe han syntes var utrolig «irriterende».

'Poppycock' er britisk slang for 'tull', 'tøys', 'fjollete' osv.

Skaperen husket at prins Harry også hadde skrevet om at ordet ble forbudt i memoarene hans "Spare", publisert i januar i år.

Aaron Korsch sa at valget om å legge til ordet hadde en spesiell forbindelse til familien hans, som han var spent på å se på skjermen.

"Min kones familie, når de skal diskutere et emne som kan være sensitivt, bruker de ordet "poppycock." Så i episoden skulle Mike og Rachel ha en ting sammen, og som et nikk til svigerfamilien min, vi fikk henne til å si: "Familien min ville sagt 'poppycock'." Men kongefamilien ville ikke at hun skulle si ordet», sa han til Hollywood Reporter.

Skaperen sa videre at han forsto begrunnelsen bak at han ikke ville at skuespillerinnen ikke skulle si det ordet, men var skuffet over avgjørelsen.

"De ønsket ikke å legge ordet "poppycock" i munnen hennes. Jeg antar fordi de ikke ville at folk skulle klippe ting sammen av henne og si "c**k". Så vi måtte endre det til "bullshit" ' i stedet for 'poppycock', og jeg likte det ikke fordi jeg hadde fortalt svigerfamilien mine at 'poppycock' kom til å være med i showet." la han til.

Han sa også at under filmingen var det sannsynligvis ett eller to tilfeller til der kongefamilien bestemte hva Meghan Markles karakter kunne si eller gjøre, men han kunne ikke huske det.

Han gjorde det imidlertid klart at det ikke var hertuginnen av Sussex som kom med forespørselen om å endre ordet.