Kvinne betalte for kollegaens mat: Det skulle hun aldri ha gjort

22/10/2023 08:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det burde hun nok aldri ha gjort.

Det som burde vært en hyggelig kveld med en kollega, endte opp med å bli en dyr fornøyelse for en kvinnelig Reddit-bruker. I et innlegg på sosiale medier forteller kvinnen om opplevelsen som fant sted for noen uker siden.

Her bestemte hun seg for å gå ut og spise med en kollega, noe hun sjelden gjør, da hun som så mange andre lever lønn til lønn. Men denne kvelden bestemte hun seg for å unne seg selv. Kvelden tok en uventet vending. Det skriver Sosialnytt.

"Vi skulle bare betale for maten vår, men hun hadde praktisk talt glemt lommeboken sin og satt der og stirret på meg. Jeg er kanskje en vanskelig person, men jeg ville ikke betale for maten hennes fordi det var mer enn jeg hadde råd til. til," forklarer hun.

Hun forteller videre at det var en veldig merkelig situasjon, men at kollegaen hennes lovet å betale henne tilbake.

— Så for å runde av kvelden tok jeg også regningen hennes og forventet å få pengene tilbake, sier hun.

Hun forteller også at kollegaen alltid er ute på fancy restauranter og drar på helgeturer. Men hver gang hun har bedt henne sende pengene som kollegaen skylder henne, har hun hatt en unnskyldning for hvorfor hun ikke kan betale.

Foto: Reddit

«Jeg tjener knapt nok til å overleve og å være i minus på grunn av henne har gitt meg mye angst og jeg føler meg som en idiot», skriver kvinnen.

Av tekstmeldingene hun har delt bilder av, kommer det frem at kollegaen hevder hun vil overføre pengene «neste uke» når hun får lønn.

"Det har vært galskap i det siste og jeg har all slags annen dritt å prioritere og bruke pengene mine på [...] Jeg har allerede sagt deg at jeg skal betale deg tilbake, det irriterer meg. Jeg er ferdig med å snakke med deg," skriver kollegaen over melding.

Foto: Reddit

Kvinnen lurer nå på hva hun skal gjøre, og har derfor søkt hjelp i sosiale medier.

En leser foreslår at hun gjør det samme mot sin kollega, så det står 1-1.