Kvinne deler «glimrende triks»: Sånn får du medpassasjerene til å være stille

09/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En TikToker delte sitt "geniale" triks for å få irriterende "naboer" til å tause på fly, hoteller osv.

NYC fashionista Sam Dean la ut en video på TikTok som forklarer hennes makabre grep for å få folk til å "holde kjeft" på hoteller og på fly.

«Her er et juks for jentene og guttene», begynner hun sin 30 sekunder lange video, som har fått 1,6 millioner visninger på bare én uke. Det skriver New York Post.

"Hvis du noen gang er på et hotell, eller jeg også har brukt det på fly, der folk ved siden av deg er veldig høylytte og frekke og du vil fortelle dem om å være stille, men ikke vil være en idiot, sa hun og fortsatte:

"Hvis du sier til dem: 'Hei, jeg beklager, men vil du holde kjeft? Jeg må stå opp tidlig for en begravelse i morgen,' føler de skyldfølelse hver gang. De er stille med en gang."

Andre brukere fylte kommentarfeltet med ros og applaus, og kalte Dean et «geni». Noen tilbød til og med sine egne metoder for å få andre til å holde bøtta.

"Instant killer, jeg elsker deg for dette," skrev en bruker.

"Moren min gjorde dette en gang og fortsatte deretter å hulke resten av flyturen som om løgnen hennes var for god," skrev en annen.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.