Kvinne dro til veterinæren med hunden sin: Var 860.000 kroner rikere da hun kom hjem

12/03/2023

Mikkel Sletta

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Som oftest kommer man fra veterinæren med et stort hull i lommeboken, men det var ikke tilfelle for Jacqueline

En kvinne viste seg å være heldig da hun tok hunden med til veterinæren for en sjekk. Da hun kom hjem var hun blitt ikke mindre enn 860.000 kroner rikere.

Jacqueline Attfield, som kommer fra Ontario i Canada, bestemte seg for å fordrive tiden mens hunden hennes var hos veterinæren. Derfor gikk hun inn i en nærliggende butikk hvor hun kjøpte et lodd.

Det var ganske impulsivt at hun bestemte seg for å spille med, men det viste seg å være en god idé at hun gjorde det. Hun var en stor vinner, noe hun ikke en gang skjønte da hun først så at hun hadde vunnet.

Jacqueline, som har spilt lotto i mer enn 35 år, ble overrasket over å finne at hun hadde vunnet ikke mindre enn 860.000 kroner i løpet av den korte tiden hunden hennes ble undersøkt av en veterinær.

Jacqueline har selv avslørt at hun husker skjermen der hun sjekket om det var en gevinst på kupongen hennes som så litt annerledes ut enn den pleide. Imidlertid trodde hun at gevinsten hennes var mye mindre enn den faktisk var.

«Jeg så nærmere og trodde jeg hadde vunnet $1000, men etter å ha sett på nytt så jeg at det sto «Big Winner» og så det faktiske beløpet», sier hun ifølge Mirror.

Den heldige kvinnen hadde kjøpt en billett med seks av syv såkalte Encore-nummer i nøyaktig rekkefølge til Ontario Lottario-trekningen 23. juli, og sikret henne en premie på vel 860.000 kroner.

Da hun besøkte Ontario Lottery and Gaming Corporation Prize Centre i Toronto for å hente inn gevinstene sine, ble hun spurt om hva hun ville bruke pengene på.

Her gjorde hun det klart at hun ikke hadde tenkt å gå på shoppingtur. På den annen side hadde hun noen regninger å betale, som om hun ville kjøpe en ny bil. Hun ville bare la resten av pengene stå i banken.

"Jeg elsker Instant Games. Å kjøpe denne kupongen var et lykketreff. Jeg var en stund i butikken mens hunden min var hos veterinæren," sier hun.

Jacqueline har også avslørt at vinnerkupongen ble kjøpt i Old Time Convenience-butikken som ligger på Old Simcoe Road i Port Perry, som er en liten by omtrent 84 kilometer fra Toronto.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.