Kvinne gikk til frisøren for første gang på lenge: Noen timer senere er hun ugjenkjennelig

21/12/2023 11:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En eldre kvinne hadde ikke vært hos frisøren på lenge. Da hun endelig fikk sjansen sørget frisøren for en fantastisk forvandling.

En frisør delte nylig en video på det populære sosiale mediesiden TikTok, som viser frem den fantastiske forvandlingen til en eldre klients hår.

I opptaket kommer det frem at det var lenge siden kvinnen sist hadde vært hos en frisør.

Harriett, den 31 år gamle frisøren, brukte over syv timer på å forvandle den eldre kvinnens hår, og hun delte deretter en serie "før og etter"-bilder på TikTok.

Disse bildene tydeliggjorde den imponerende forvandlingen kvinnen hadde gjennomgått. I videoen kan man se den eldre kvinnen sitte i frisørstolen, håret mattet og preget av en betydelig tidsperiode uten profesjonell pleie.

Det hadde nesten blitt en klump på hodet hennes.

Etter flere timers arbeid avslører videoen en forbløffende transformasjon. Borte er kvinnens sammenfiltrede hår og hun presenterer nå en stilig frisyre som komplimenterer ansiktet hennes på en helt ny måte.

Dette resulterte naturligvis i at utseendet hennes endret seg betydelig. Harriett kommenterte i videoen:

"Flott transformasjon! Etter 7,5 timer! Og wow, ser ikke klienten min fantastisk ut?"

Hun beskrev det som det hardeste arbeidet hun noen gang hadde gjort, men understreket samtidig hvor mye det var verdt det.

I kommentarfeltet fikk Harriett ros for arbeidet sitt, med en seer som skrev: "Hun ser så vakker ut! Flott jobb."

Videoen fungerte også som et tydelig bevis på at en tur til frisøren kan ha en magisk effekt.

Hvis du ønsker en betydelig endring, kan en ny frisyre være det riktige valget, som denne videoen påpeker. Samtidig oppfordrer Harriett til ikke å dømme andre, da livet kan være vanskelig.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.