Kvinne hørte merkelig lyd mens hun lå i sengen: Fikk sjokk når hun så hva det var

22/08/2023 16:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
For noen dager siden ble Kyndal brått vekket fra søvnen av en merkelig lyd rundt klokken 06.30. Uten å nøle la hun umiddelbart ut på et oppdrag for å finne kilden til lyden.

Da hun endelig oppdaget hva hun lette etter på badet sitt, som for tiden er under oppussing, ble hun helt overrasket.

«Jeg var bokstavelig talt i sjokk,» begeistret hun i den korte TikTok-videoen mens kameraet sakte oppdaget et hundehode som stakk ut av et hull i badegulvet.

"Helt ærlig, det er ikke hunden min!" utbrøt hun begeistret, og pekte til slutt på en annen liten, lodden venninne som trasket ned gangen ved siden av badet.

"Det er hunden min!" Hun vendte deretter oppmerksomheten mot den uventede gjesten, som virket utrolig rolig, til tross for situasjonen.

"Kjære deg, hvordan havnet du der? Hvordan skjedde dette? Og hva skal jeg gjøre med deg nå?"

Det så ut til at den firbeinte hadde krøpet under huset og funnet veien til krypkjelleren under oppussingsarbeidet, hvorfra den hadde oppdaget hullet som førte ned til badet nedenfor.

Videoen har nå blitt spilt av over 8,2 millioner ganger, og Kyndals følgere kunne knapt holde igjen nysgjerrigheten på utfallet av denne bemerkelsesverdige historien.

Samme dag delte den unge kvinnen en oppdateringsvideo der den eventyrlystne hunden sto ved hennes side og så ut til å nyte sin nyvunne frihet til det fulle.

«Han har det bra», forklarte Kyndal. Kragen hadde satt seg fast i hullet, noe som gjorde det umulig for den firbeinte å frigjøre hodet. Med Kyndals hjelp ble hunden imidlertid raskt reddet.

Du kan se TikTok-klippet nedenfor.