Kvinne oppdager at hennes "secret santa" er milliardær Bill Gates

26/12/2022 09:37

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne har truffet jackpotten etter å ha funnet ut at hennes hemmelige julenisse på jobb er ingen ringere enn Bill Gates.

Microsoft-milliardæren holdt heller ikke tilbake på gaveutdelingen, og for å være ærlig er vi mer enn litt misunnelige.

35 år gamle Shelby diskuterte sin hemmelige nisse og deltok i RedditGifts-utveksling for sin 95. gang da hun oppdaget at alle julene hennes kom på en gang til julen 2019.

Microsoft-grunnlegger Gates deltar i utvekslingen hvert år, og Shelby hadde faktisk spøkt med muligheten for at hennes hemmelige nisse var milliardæren.

Da hun tok til Reddit, skrev hun: "Jeg er i full kraft med å gjøre meg klar til sengs. Jeg sjekker telefonen min en siste gang og spionerer på et e-postvarsel som informerer meg om at RedditGifts Secret Santa-pakken min er sendt!

"Jeg logger på og er litt overrasket over at pakken blir FedEx over natten - høres dyrt ut. Jeg la også merke til at den ble sendt fra staten Washington, og som en erfaren RedditGifter, bemerker jeg til mannen min, "Hæ, ville" Er det noe om nissen min var Bill Gates?'"

Dagen etter, da Shelby gikk for å plukke den mystiske pakken sin, husket hun hvordan ekspeditøren ropte: "Herregud! Du er BILL GATES-pakken!!!!!! Vi har ventet på deg hele dagen. Er dette virkelig fra Bill Gates, eller er det en bløff? Ta en vogn fordi du kommer til å trenge den."

Sikkert nok var hennes mystiske gifter den 66 år gamle teknologimilliardæren, som hadde gitt henne hele 81 pund med gaver. Så mye at den enorme esken ikke en gang passet i bilen hennes.

Den kanskje mest omtenksomme gaven av alle var donasjonen han ga til American Heart Association, gjort til ære for Shelbys mor som hadde gått bort i mars 2019.

Blant massen av gaver var det et kort fra Gates hvor det sto: "Wow, jeg er imponert over at dette er din 95. Reddit-gaveutveksling! Du virker som en veldig sjenerøs person, og jeg håper gaven min får deg til å smile denne julen.

«Jeg har tatt med noen morsomme ting å glede seg over både hjemme og utendørs – pluss et par flotte bøker jeg tror du vil like.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.