Kvinne tatoverer 'venstre' og 'høyre' på hendene, for å beseire den "daglige kampen"

02/11/2022 11:44

Sofie

Underholdning
Tatoveringene hennes forbløffer seerne.

Vi kjenner alle en person som alltid ser ut til å slite med hva som er til venstre- og høyre, og noen ganger skulle man ønske at det kunne være en enkel løsning for å frigjøre dem fra den “daglige kampen”. 

En kvinne har kanskje nettopp funnet svaret.

Det virale klippet ble delt for to dager siden av søsteren hennes, Eliza og har fått hele 7,3 millioner visninger, og folk er i ferd med å miste vettet over hennes beslutning om å tatovere “L” og “R” på hendene, skriver LADbible.

Det ser ut til at seerne ble forbløffet over det hele, og en person kommenterte “JEG VILLE GJORT DETTE SÅ FÅR JEG TILFELDIGVIS TATOVERT DE PÅ FEIL SIDE.”

En annen la til: “Jeg tror jeg ville spurt meg selv tre ganger om dagen om jeg fikk tatoveringene på de riktige hendene”. 

“Jeg tror jeg er den eneste igjen på jorden som kjenner venstre og høyre uten å tenke”, skrev en annen. 

Gerard Gormley - senior akademisk allmennlege ved School of Medicine, Dentistry and Biomedical Sciences, Queens’ University Belfast - har pekt på “distraksjoner” som en mulig årsak til at noen mennesker ikke kan skille mellom venstre og høyre. 

Ved å bruke medisinstudenter som et eksempel, sa Gormley til The Independent: “I forskning i Medical Education, undersøkte vi virkningen av slike avbrudd på medisinstudenters evne til å diskriminere høyre fra venstre på riktig måte.” 

“Mens vi objektivt målte 234 medisinstudenters evne til å skille høyre fra venstre, utsatte vi dem for den typiske omgivelsesstøyen i et avdelingsmiljø og avbrøt dem med kliniske spørsmål.” 

Han fortsetter å fortelle: “Funnene våre er oppsiktsvekkende. Til og med bakgrunnstøyen fra et avdelingsmiljø var nok til å distrahere noen medisinstudenter, når de gjorde høyre-venstre dommer.”