Kvinne tatoverte leppene men det gikk galt: Nå sier de at hun ser ut som en karakter fra Monsters Inc

24/07/2023 22:30

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne har avslørt at hun fikk laget permanent leppestift for å gi dem en penere farge. Det viste seg raskt å være en total fiasko.

I et forsøk på å gjøre leppene hennes mer attraktive å se på, valgte hun å få laget permanent leppestift. På engelsk heter det hhv 'Lip Tattoo' eller 'Permanent Lipstick'. Dette er skrevet av The Sun.

Det er en kosmetisk prosedyre hvor en maskin som ligner på en tatoveringsmaskin brukes til å implantere fargepigment i leppene. Dermed blir de fyldigere, mer definerte og mer fremtredende.

Men Daisy var dessverre ikke klar over at leppene hennes ville hovne voldsomt opp etterpå. Derfor fikk hun et sjokk da hun så den, som hun valgte å spille inn en video av.


Hun har i ettertid delt denne videoen på sosiale medier, hvor flere har påpekt at hun ser ut som karakteren Fungus fra Disney-filmen Monsters Inc.

«Jeg var nesten for flau til å dele dette,» sier hun og dekker leppene med den ene hånden. "Jeg har akkurat blitt rødere på leppene mine. Herregud. Jeg har aldri sett leppene mine slik."

Foto: TikTok

Hun fjerner deretter hånden fra ansiktet slik at leppene hennes kan sees. Her ser man tydelig at de ikke bare er hovne, men også har blitt veldig røde.

"Jeg kan ikke engang le," legger hun til. Hun delte videoen på det sosiale mediet TikTok, hvor hun også avslørte at leppene hennes ville være hovne i en til to dager.

"Jeg forventet ikke så mye hevelse. Nå vet jeg at jeg ikke trenger leppefyllere. Jeg ler fortsatt. Jeg lo bokstavelig talt til jeg gråt," sier hun.

Foto: Skjermbilde

I kommentarfeltet har flere påpekt at hun ser ut som Fungus fra den populære animasjonsfilmen Monsters Inc.

"Har du sett Monsters Inc?" er det en bruker som har skrevet.

"Ser ut som noe fra Monters Inc," skrev en annen. "Det monsteret etter at han fikk en ekkel leppejobb i Monsters Inc," kimet en tredje.