Kvinne tvunget til å få nytt pass selv om det gamle ikke var utløpt: Du vil aldri gjette hvorfor

14/10/2023 15:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Flere steder i verden kan du bruke ansiktsgjenkjenning for å sjekke inn på flyet ditt.

Så det er selvfølgelig en dårlig ting hvis ansiktsgjenkjenningen ikke kan gjenkjenne deg. Kanskje du har dyrket bart, fått en ny piercing, glemt å ta av deg solbrillene – eller overhalt hele utseendet ditt som denne kvinnen.

Joanne Prophet, 28, har gjentatte ganger forvirret flyplasspersonalet etter å ha unnlatt å oppdatere passet sitt til tross for hennes utrolige forvandling.

I løpet av de siste ti årene har hun gjennomgått plastisk kirurgi samt andre kosmetiske justeringer for å oppnå drømmeutseendet.

Men kosmetologen fra Lancashire trodde ikke at reisedokumentet hennes trengte et nytt bilde.

Som et resultat av hennes misforståelse, sier Joanne at hun har blitt "avhørt hver gang jeg flyr", siden grensepersonalet ikke kan tro at hun er den samme kvinnen.

Dette forårsaker uunngåelig mye bryderi når du passerer gjennom flyplasssikkerhet, spesielt i et fremmed land.

Joanne forklarte at hun har blitt tvunget til å fornye passet sitt for tidlig, da praktisk talt hver tur resulterer i at hun blir avhørt av tjenestemenn.

Tobarnsmoren delte en video til sin TikTok-konto @joanneprophet som viser frem de fantastiske nye snapsene sine, samt den nesten tiår gamle hvor hun ser ugjenkjennelig ut.

«Ikke rart jeg stadig blir stoppet når jeg går gjennom passkontrollen», lo hun. "Det er lovlig meg!" Joanne fortalte sine følgere at hun har fått en neseoperasjon, to brystoperasjoner og fått utført tennene i Tyrkia.

I tillegg til dette har hun redefinert trekkene sine med hake- og leppefyllere, fettoppløsende injeksjoner og hudforsterkere. Tobarnsmoren la også til noen lange hårextensions samt falske øyevipper for å fullføre hennes nye utseende.

Selv om hun ser fantastisk ut, må personalet i passkontrollen være mer forsiktig enn fri. Joannes siste tur til Tyrkia endte med at hun ble dratt til side av et halvt dusin grensevakter som knapt kunne tro at passet tilhørte henne.

Hun forklarte: «Jeg ble dratt inn i et rom i omtrent en time og forhørt av omtrent seks menn.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.