Kvinne var klinisk død i 15 minutter: Nå forteller hun opplevde på den andre siden

13/07/2023 15:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du noen gang har lurt på hvordan himmelen er, og ikke virkelig er interessert i Belinda Carlisles påstander om at det er et sted på jorden, så er det beste alternativet å spørre noen som har vært der.

Det eneste problemet med det er at det å bestå St. Peters opptaksprøve og gå gjennom disse perleportene pleier å være en enveisreise, så du får ikke mange som kommer tilbake for å snakke om det.

Den 6. mai 2001 gikk Dr. Linda Kramer på toalettet tidlig om morgenen og følte at hun skulle sove, men opplevde faktisk det som ville vært en langt mer siste hvile enn en enkel dvale.

Hun ble senere fortalt at hun hadde blitt erklært medisinsk død i omtrent 15 minutter, og på den tiden mens hun ble behandlet av ambulansepersonell, sa hun at hun følte at hun hadde vært i himmelen i fem år.

Hun forklarte at «tiden ikke eksisterte» slik vi ville oppfatte det, og sa at hun fant ut hvor lenge hun hadde vært i himmelen ved å finne ut hvor langt hun hadde reist gjennom denne verdenen hun nå befant seg i.

Ved å gjette at hun kunne gå med en hastighet på omtrent tre til seks miles per time i det virkelige liv, brukte hun det til å kronisere tiden mens hun beveget seg rundt i himmelen.

Mens hun var i himmelen, fant Dr Linda ut at hun kunne anta hvilken som helst form hun ville og til og med bli andre mennesker hun møtte, mens selve stedet var fullt av visuelt slående trekk.

Hun sa: "Det var da jeg sto i det jeg kalte blomsterfeltet. Jeg observerte fjellkjeden som var 30 000 ganger større enn Mount Everest.

"Det er en enorm fjellkjede på baksiden av hvor jeg enn var. Jeg kunne se bygninger med skyskrapere. Dubai er som en liten miniatyrhytte i sammenligning. Jeg så innsjøer, jeg kunne se alt i panoramautsikt."

"Så jeg er der og samhandler med folk, snakker med folk, blir dem."

Hvis hun ønsket å være et sted, tenkte hun på å være der og følte seg umiddelbart transportert til det stedet, noe som betyr at hun følte at hun var i stand til å dukke opp på toppen av fjell og andre steder tilsynelatende etter eget ønske.

Andre som har vært klinisk døde i en periode og kommer tilbake hevder å ha sett visjoner om livet etter døden, med en kvinne som skriver ut meldingen "det er ekte" og peker opp mot himmelen.

En annen mann sier at han møtte djevelen etter å ha blitt stukket i hjertet før han ble dratt ut av helvete av en engel etter å ha bedt for første gang i sitt liv mens legene kjempet for å redde ham på operasjonsbordet.

Imidlertid har en vitenskapsmann sagt at livet etter døden bare ikke er mulig ettersom bevissthet som vedvarer etter døden er ganske umulig, noe som betyr at når du først er borte for godt, er det virkelig slutten.