Kvinne viser sjokkerende transformasjon med sminke: Nå ser hun ut som Mariah Carey

30/07/2023 11:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det imponerende arbeidet får kvinnen til å se helt annerledes ut.

Sarah Andres, en kanadisk sminkeentusiast, har overrasket internett med sin utrolige evne til å forvandle seg selv med sminke.

I en viral TikTok-video som har fått over en million visninger, viser Sarah hvordan hun gikk fra å være helt naturlig til å se ut som popikonet Mariah Carey.

I starten av videoen ser vi Sarah uten sminke, med løst hår og en enkel topp. Men etter en jevn overgang ser vi henne fullstendig forvandlet.

Med en konturformet nese, definerte tykke bryn, glitrende øyne, bevinget eyeliner, blanke lepper og fyldige vipper, ser hun ut som en helt annen person.

Forvandlingen fullføres med et sett med skinnende hvite tenner, en lang blond parykk og en dyp svart topp.

Sarahs utrolige forvandling har fått mange til å sammenligne henne med Mariah Carey. Kommentarene til videoen er fylt med beundring for Sarahs talent.

En bruker skrev: "Ærlig talt, jeg skulle ønske jeg hadde talentet... Bravo jente, du klarte det."

En annen la til: "Jeg synes du er fantastisk på det du gjør. Sminken er feilfri."

Sarahs videoer har samlet over åtte millioner visninger på TikTok, og hun har blitt hyllet som den 'beste på TikTok' i denne kunstformen.

I tillegg til å vise frem sine egne transformasjoner, lager Sarah også opplæringsprogrammer som lærer følgerne sine hvordan de kan gjenskape hennes utrolige utseende.

Selv om Sarah noen ganger bruker et aldringsfilter på videoene sine for full effekt (noe hun innrømmer å gjøre), er alt for moro skyld, og det er absolutt ingen tvil om talentet hennes med sminke.

Du kan se hennes imponerende forvandlingen nedenfor: