Kylie Jenner og Travis Scott endrer sønnens navn

17/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå har kjendisparet endelig offisielt valgt navnet på sin ett år gamle sønn.

Wolf, det var navnet som 25 år gamle Kylie Jenner og 31 år gamle Travis Scott i utgangspunktet hadde bestemt at deres nå ett år gamle sønn skulle hete.

Kort tid etter fødselen ombestemte imidlertid kjendisparet mening og skrev i et dramatisk innlegg på Instagram med store bokstaver at sønnen likevel ikke skulle hete Wolf.

Det var imidlertid først i januar i år, da sønnen var nesten ett år gammel, at de to stjernene annonserte at sønnen har fått navnet Aire i stedet – og det tyder på at navnet vil holde seg.

Uansett har Kylie Jenner og Travis Scott nå bedt retten om navneendring, slik at sønnen også offisielt kan få lov til å hete Aire. Det skriver Page Six.

Ifølge amerikanske medier er sønnens juridiske navn foreløpig «Wolfe Jacques Webster», og kjendisparet skulle ønske at han i stedet ble kalt «Aire ​​Webster».

Både Kylie Jenner og Travis Scott har signert navneendringsforespørselen og kan derfor bare lene seg tilbake og vente på at retten skal godkjenne den.

Kylie Jenner fødte sønnen sin i februar 2022.

En måned etter fødselen skrev hun og Travis Scott på Instagram at sønnen likevel ikke burde hete Wolf, fordi de ikke følte at navnet passet ham.

Og i januar i år avslørte de at de har valgt å kalle ham Aire i stedet. I den forbindelse var det mye forvirring om hvordan navnet skulle uttales, noe som fikk Kylie Jenner til å gå ut og forklare at det skal uttales slik som elementet air uttales på engelsk (altså air).

Det luftige navnet er også umiddelbart et navn som passer godt til Kylie Jenner og Travis Scotts andre barn.

De har også en datter på fem år, og hun heter Stormi, noe som gir assosiasjoner til stormvær.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.