Lille Piper går viralt i en morsom video: «Jeg kan ikke slutte å le»

28/05/2023 06:30

Sofie

Underholdning
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Videoen har fått nesten 500 000 visninger – og det er bare på delingen som Pipers mor Annie har gjort.

En helt vanlig kveld ved middagsbordet ble avsluttet med en video som nå har blitt delt utallige ganger på sosiale medier.

Den lille jenta, som heter Piper, har fått en større tilhengerskare etter at moren hennes delte en video av henne på sosiale medier. Det skriver The Mirror.

Foto: Twitter

Familien spiste spaghetti da Pipers mor la merke til at hun hadde noen veldig merkelige ansiktsuttrykk etter hver bit. Hun sa imidlertid ingenting og led tydeligvis i stillhet.

Ansiktsuttrykket hennes avslørte raskt at hun ikke var lysten på kveldens rett.

I et 17 sekunder langt og ekstremt morsomt klipp blir Piper spurt om hvordan det smaker, som hun rett og slett svarer «bra», etterfulgt av et ansiktsuttrykk der hun gjør sitt beste for ikke å kaste opp.

Den lille jenta vil tilsynelatende ikke fortelle moren sin at hun ikke liker maten. Ut fra hennes reaksjon er det imidlertid heller ikke nødvendig.

Kommentarene til videoen som Annie har delt strømmer på.

"Det er fantastisk. Men hva i all verden fikk hun å spise?" Skriv en i kommentarfeltet.

«Jeg klarer ikke slutte å le – det er det morsomste jeg har sett på lenge», skriver en annen.

Annie er overrasket over at Piper ikke liker maten, siden de har spist spaghetti før - men hun antar at det kan ha noe med teksturen å gjøre.

Hun kunne imidlertid ikke la være å fange øyeblikket da datteren virkelig prøver å være høflig og late som hun liker maten.